Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Mentalisme al Museu de Cera de Barcelona

· On? Museu de Cera de Barcelona
· Quan? Del 20 d'abril al 26 de maig de 2023
· Dies? Dijous, Divendres
· Adreça: Passatge de la Banca, 7
· Organitza: Museu de Cera de Barcelona

Espectacles

Després del seu èxit durant la temporada 21-22, el reconegut mentalista Pablo Raijenstein, torna a Barcelona per a donar-nos l’oportunitat de viure un espectacle que no deixa indiferent a ningú. El podreu veure al Museu de Cera de Barcelona els dies 20 i 21 d’abril i 25 i 26 de maig.

Reconegut entre els 10 millors mentalistes d'Europa, Raijenstein no és un mentalista a l'ús: la seva especialitat consisteix a fusionar aquesta disciplina amb altres branques artístiques. Per a això, actua en llocs insòlits i singulars com és el Museu de Cera de Barcelona, on porta cap a un espectacle sorprenent, directe i excepcionalment original.

Un recorregut a les fosques pel renovat Museu de Cera de Barcelona, on Raijenstein ens ofereix una nova forma d'experimentació i comunicació en la qual indaga en alguns dels enigmes i fenòmens més estranys que presenta la col·lecció de figures de cera. Un espectacle totalment immersiu en el qual ens ofereix una nova mirada sobre aquestes escultures i el seu misteri i en el qual els assistents experimenten en primera persona els efectes del mentalisme.

 

Compreu les entrades aquí

Mapa de Localització

Passatge de la Banca, 7, 08002, Barcelona (41.377115, 2.176995)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X