Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"MIRALLES. To be continued..."

· On? Passatge de la Pau, 10 bis
· Quan? Del 15 d'abril al 23 de desembre de 2021
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres
· Adreça: Passatge de la Pau, 10 bis
· Organitza: Fundació Enric Miralles

Exposicions

La Fundació Enric Miralles, amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, impulsen un homenatge coral a Enric Miralles, una de les figures més emblemàtiques de l’arquitectura catalana contemporània i de la defunció de la qual es van complir 20 anys el passat 2020. Dins d’aquest programa, podeu visitar a l’Arts Santa Mònica l’exposició “MIRALLES. Photos & Collages”.

La Fundació Miralles té entre els seus objectius la preservació de les obres, idees i esperit creador de l’arquitecte per a benefici de les futures generacions. ‘MIRALLES. To be continued…’ recorre el llegat que Miralles va deixar al seu estudi i com aquest ha marcat la trajectòria de Miralles Tagliabue EMBT al llarg d’aquests 20 anys. Maquetes a diferents escales i referents a diverses fases de creació, esbossos, fotografies, correspondències, collages i projeccions són els protagonistes d’aquest projecte expositiu que comptarà amb reflexions de Martha Thorne.

 Aquesta exposició està organitzada per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i en col·laboració amb l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT.

Es pot visitar gratuïtament fins a el 23 de desembre.

 

 

 

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X