Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"MIRALLES. To be continued..."

· On? Passatge de la Pau, 10 bis
· Quan? Del 15 d'abril al 23 de desembre de 2021
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres
· Adreça: Passatge de la Pau, 10 bis
· Organitza: Fundació Enric Miralles

Exposicions

La Fundació Enric Miralles, amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, impulsen un homenatge coral a Enric Miralles, una de les figures més emblemàtiques de l’arquitectura catalana contemporània i de la defunció de la qual es van complir 20 anys el passat 2020. Dins d’aquest programa, podeu visitar a l’Arts Santa Mònica l’exposició “MIRALLES. Photos & Collages”.

La Fundació Miralles té entre els seus objectius la preservació de les obres, idees i esperit creador de l’arquitecte per a benefici de les futures generacions. ‘MIRALLES. To be continued…’ recorre el llegat que Miralles va deixar al seu estudi i com aquest ha marcat la trajectòria de Miralles Tagliabue EMBT al llarg d’aquests 20 anys. Maquetes a diferents escales i referents a diverses fases de creació, esbossos, fotografies, correspondències, collages i projeccions són els protagonistes d’aquest projecte expositiu que comptarà amb reflexions de Martha Thorne.

 Aquesta exposició està organitzada per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i en col·laboració amb l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT.

Es pot visitar gratuïtament fins a el 23 de desembre.

 

 

 

Mapa de Localització

Passatge de la Pau, 10 bis, 08002, Barcelona (41.378055, 2.177453)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X