Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Nadal a La Rambla 2023

· On? Davant del Palau de la Virreina
· Quan? 15 de desembre de 2023
· Dies? Divendres
· Adreça: La Rambla, 99
· Organitza: Amics de La Rambla

Nadal a La Rambla 2023

Amics de La Rambla organitza un concert de Nadal i una xocolatada popular per convidar a tothom a gaudir del Nadal a La Rambla

El pròxim 15 de desembre, Amics de La Rambla celebrarà el seu tradicional concert de Nadal i xocolatada popular.

A les 18 h la Raval’s Band i les corals Smiling i Sons de Veus pujaran per La Rambla des de la Rambla Santa Mònica omplint de música el seu recorregut. El concert continuarà quan arribin al Palau de la Virreina.

I després, a les 18:30 h, i a l’exterior del Palau de la Virreina hem preparat, amb la col·laboració de Xocolates Jolonch, el Cafè de l’Òpera, el Mercat de la Boqueria, Torrons Vicens i el Carrefour Market Rambla, una xocolatada popular.

Raval’s Band

La Raval’s Band és la banda de música del Raval. Creada al 2006 per l’Escola de Músics i JPC. L’Escola de Músics i JPC és un centre educatiu del barri del Raval que al llarg dels darrers vint-i-quatre anys ha treballat braç a braç amb més de 5000 famílies, 50 entitats, 25 centres educatius i les diferents administracions per intentar millorar el barri del Raval, el Districte de Ciutat Vella i Barcelona, mitjançant una eina molt poderosa i un llenguatge universal com és la música.

Corals Smiling i Sons de Veu

Les corals Smiling i Sons de Veu són les corals infantils de l’Escola de Músics amb infants de 6 a 12 anys. El seu repertori és principalment pop i de musicals i és dirigida per Yolanda Mallofré.

Han cantat en llocs com el Palau de la Música, L’Auditori, petit Palau, concert al Liceu amb Ramon Mirabet, a TV3 a “Nits de nits” i als “Premis El Temps de les Arts” sota la direcció de Lluís Danés. 

"Nadal a La Rambla compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Districte de Ciutat Vella i la Generalitat de Catalunya  i la complicitat de Xocolates Jolonch, Torrons Vicens, el Mercat de la Boqueria, el Cafè de l'Òpera, Carrefour Market i l'Escola de Músics i JPC. Part de la taxa turística, també serveix per finançar aquest projecte.

NADAL A LA RAMBLA

Concert de Nadal i xocolatada popular a La Rambla

Divendres, 15 de desembre de 2023 davant del Palau de la Virreina

Concert de Nadal  .......... 18 h

Recorregut per La Rambla fins al Palau de la Virreina i concert

Xocolatada Popular .......... 18:30 h

Mapa de Localització

La Rambla, 99, 08002, Barcelona (41.382483, 2.17166)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X