Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla presenta el seu informe anual amb les mancances de manteniment detectades a La Rambla

6 de maig de 2024

Amics de La Rambla actualitza l’informe d’intervencions necessàries a La Rambla - que l’Associació realitza des de l’any 2018 – amb les mancances de manteniment detectades per veïns, comerciants i usuaris de La Rambla

Amics de La Rambla ha presentat al Districte de Ciutat Vella un informe amb les mancances detectades a La Rambla a finals d’abril de 2024. En l’informe, Amics de La Rambla recull totes les mancances de manteniment i tots els aspectes millorables que veïns, comerciants, usuaris i institucions de La Rambla han detectat al passeig. Aquest informe és l’actualització dels informes presentats els anys 2018,2019, 2020, 2022 i 2023.

L’anunci de l’escurçament dels terminis de la reforma de La Rambla és una bona notícia per La Rambla. L’inici de les obres de la segona fase, al mes de juny, portarà incomoditats pel veïnat, pels comerciants i per tothom que fa servir La Rambla. És per aquest motiu que cal que les voreres i els elements del carrer que no estiguin directament afectats per les obres, estiguin en el millor estat possible.

La Rambla és la imatge més internacional de Barcelona i també la imatge que molts barcelonins i visitants locals tenen de la ciutat. Actualment, La Rambla continua presentant greus mancances de manteniment agreujades per l'ús intensiu que sempre té aquest carrer.

Aquest és el resultat a finals d’abril del 2024. Hem tret de l’informe el tram que en l’actualitat està afectat per les obres (des de Colom a la boca del metro de Drassanes) però cal estar molt atents a aquesta zona per evitar perills per a les persones.

Finalment, volem demanar que s’intensifiqui el manteniment preventiu. La Rambla té un ús molt intens i un desgast més gran que la resta d’espais de la ciutat. Aquest ús intens demana també un manteniment més acurat.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X