Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Presentació del Llibre "La Rambla desapareguda"

· On? Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona
· Quan? 12 de març de 2024
· Dies? Dimarts
· Hora? De 17:30h a 19:00h
· Adreça: La Rambla, 115
· Organitza: Amics de La Rambla i Efadós

Presentació llibre

Aquest proper 12 de març, la Real Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (La Rambla, 115) acollirà la presentació del llibre “La Rambla desapareguda” del periodista Albert Torras i Corbella, editat per Efadós.

Aquesta obra ofereix una visió única de La Rambla de Barcelona, a través de més de 200 imatges històriques que permetran als lectors fer un recorregut fascinant per la nostra Rambla.

Efadós, amb una trajectòria editorial de 30 anys, ha aconseguit un notable èxit amb llibres de fotografies històriques, consolidant-se com una referència en el sector.

L'autor, Albert Torras i Corbella, ja ha col·laborat amb Efadós en altres projectes exitosos com El Gran Teatre del Liceu desaparegut, La Festa Major de Sants, Sants desaparegut, el Cementiri de Montjuic desaparegut, i L'Abans de Sants.

Les imatges que componen aquesta obra provenen d'arxius destacats com l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona, l'Arxiu d'Amics de La Rambla, la col·lecció privada de l'autor, del fotògraf Josep Vicens, així com de comerciants i veïns il·lustres com la llibreria Pompeia, el bar La Cava Universal, Can Culleretes, Los Caracoles i el Tablao Flamenco Cordobés  entre d'altres.

L'estructura del llibre inclou diversos capítols que ofereixen una visió completa de La Rambla. S'efectua un recorregut "ramblejant" des de Colom fins a Plaça Catalunya, es destaquen els comerços i mercats, es presenten els personatges populars de La Rambla, així com els fets històrics i imatges curioses. Cal ressaltar que l'obra conté imatges inèdites de La Rambla entre 1860 i 1980.

La presentació del llibre estarà a càrrec de l'autor, Albert Torras i Corbella, i comptarà amb la participació de l'actor Enric Majó, qui també ha realitzat el pròleg del llibre, del president d'Amics de La Rambla, Fermín Villar i del president de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts, Jordi Isern.

Mapa de Localització

La Rambla, 115, 08002, Barcelona (41.38412, 2.170648)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X