Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

“Rambla Postal”, una exposició al mig de la Rambla Santa Mònica

· On? Contenidor a La Rambla Santa Mònica
· Quan? 1 d'octubre de 2013
· Organitza: Amics de la Rambla

Exposicions

Dimarts 1 d’octubre de 2013 a les 19 h, Amics de La Rambla inaugura, en un contenidor ubicat a La Rambla Santa Mònica, l’exposició “Rambla Postal”. L’exposició estarà oberta des del 2 al 12 d’octubre i es podrà visitar tots els dies de 10 a 20 h.

Rambla Postal és una exposició feta des de la llavor de la col•lecció de postals d’Andreu Valldeperas i pretén ser un artefacte de memòria col•lectiva, donant a conèixer d’una manera lúdica el passat i el present de La Rambla als Vianants.

“Rambla Postal” mostra un paisatge en constant evolució i tanmateix, un mateix imaginari, l’àgora pública mediterrània. Amb llums i ombres, amb encerts i errors, amb personatges singulars i masses anònimes. La Rambla va ser, és i serà un espectacle, un aparador, una festa, un punt de trobada, un lloc de visualització de conflictes, però sobretot, un espai de convivència amb la diversitat.

Vinculada a “Rambla Postal”, el dijous 10 d’octubre, tindrà lloc la taula rodona “De la Rambla de Postal a les Postals de la Rambla”. L’acte tindrà lloc a ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona (La Rambla, 30-32) i començarà a les 19 h.

La mostra és una iniciativa d’Amics de La Rambla a cura d’Òscar Guayabero.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X