Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Reuniˇ de ve´nes i ve´ns de La Rambla

Ě On? CafŔ de l'Ďpera
Ě Quan? 16 de febrer de 2017
Ě Adreša: La Rambla, 74
Ě TelŔfon: 933172940
Ě Organitza: Amics de La Rambla

Reunions ve´ns de La Rambla

A totes les ve´nes i ve´ns de La Rambla volem convidar-vos a una:

REUNIË DE VE¤NES I VE¤NS DE LA RAMBLA

El pr˛xim 16 de febrer, dijous, de 2017 a les 19 h.

La reuniˇ tindrÓ lloc al CafŔ de l'Ďpera (La Rambla, 74)

La preservaciˇ de l'habitatge i la millora de les condicions de vida dels que viviu a La Rambla sˇn la principal prioritat d'Amics de La Rambla. Volem convidar-vos a una reuniˇ de ve´nes i ve´ns de La Rambla. Volem escoltar les vostres preocupacions i fer-les arribar a l'administraciˇ amb el nostre suport.

A Amics de La Rambla creiem que La Rambla Ús de tots els barcelonins i per aquest motiu estem treballant per aconseguir un major equilibri entre l'˙s turÝstic i el residencial. En aquest procÚs que hem iniciat ľ i que inclou l'aplicaciˇ de les noves normatives que regulen els usos i prohibeixen aquells que no sˇn desitjables- l'opiniˇ dels ve´ns que viviu al passeig Ús fonamental.

Tenim una comissiˇ de ve´ns amb presŔncia a la Junta Directiva i la seva participaciˇ ha estat fonamental en la redacciˇ del Pla d'Usos de La Rambla i en el Pla Especial de La Rambla.

Per˛ tot i que la presŔncia de ve´ns a l'Associaciˇ d'Amics de La Rambla Ús important actualment, volem que en el futur ho sigui mÚs.

Per aquesta raˇ, volem convidar a tots els ve´ns i ve´nes a quŔ us incorporeu a aquesta reuniˇ. Us explicarem que hem fet aquests darrers mesos i quins sˇn els nostres plans per al futur. Volem que participeu, sentir les vostres preocupacions i treballar per fer millor el fet de viure a La Rambla.

Us necessitem i volem que ens feu servir per millorar La Rambla. Us esperem el proper 16 de febrer, dijous, a les 19 h al CafŔ de l'Ďpera.

No cal que confirmeu la vostra assistŔncia, per˛ si ho feu, us estarem agra´ts ja que, ens permetrÓ planificar millor la reuniˇ (info@amicsdelarambla.cat o 933172940)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla Ús un dels indrets de Barcelona on bull mÚs activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X