Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sant Jordi al Centro Galego de Barcelona

· On? Centro Galego de Barcelona
· Quan? 22 d'abril de 2023
· Hora? De 18:00h a 19:00h
· Adreça: La Rambla, 35-37, Principal
· Organitza: Centro Galego de Barcelona

Presentació de llibres

El pròxim dissabte 22, amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, el Centro Galego de Barcelona organitza la presentació del primer llibre de Rubén Rios  "Arrieros Somos".

El llibre recull les vivències dels 12 protagonistes de la primera temporada de la seva webserie homònima. Persones grans del món rural amb vides inspiradores, donant veu a la seva experiència i als valors que transmeten.

Rubén Riós és un actor, director, ideòleg i emprenedor gallec de cinema i televisió. Neix en Riós, un petit poble del sud-est de la província d'Ourense en el qual creix entre castanyers i savieses populars i al qual posteriorment situarà com a referent cultural.

Conegut pels seus treballs en sèries com a “Libro de família” o llargmetratges com “Pradolongo i Vilamor”, actualment aquest noi incombustible compagina a la perfecció la seva faceta com a actor, productor, director i empresari de l'agroalimentari. En el seu vessant com a actor podem gaudir-ho en sèries com, “Matalobos” o “Urxencia 0”, i com a productor i director amb el seu últim projecte audiovisual, “Vida” lligat al documental “Máis ca Vida” que contenen un marcat caràcter social i cultural.

A banda, a la parada de llibres que l’entitat tindrà a La Rambla el dia de Sant Jordi de 10 a 20 h, gaudirem de la presencia de Ruben Riós que firmarà el seu llibre "Arrieros Somos" i M Jose Salvador amb les seves novel.les "Tu lugar en el mundo" "Tu lugar en el mundo II " i "The End"

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X