Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sessió formativa online: "Consells de ciberseguretat per al comerç"

· Quan? 25 d'abril de 2022
· Dies? Dilluns
· Hora? De 11:00h a 12:00h
· Organitza: CCAM

Activitat Online

Des de l'àrea de Comerç del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya han organitzat la sessió formativa “Consells de ciberseguretat per al comerç” dirigida a empreses de comerç amb poca experiència tecnològica en el comerç online i en l’ús de les xarxes socials.

La sessió serà on-line per tal d’adaptar-sea les noves necessitats sanitàries, i es realitzarà el dilluns 25 d’abril d’11:00 a 12:00 hores.

En  aquesta sessió, Manel Medina, director del Màster de ciberseguretat de la UPC School i coordinador de l’Oficina Tècnica de Formació de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i Josep de la Casa, formador de formadors del Programa Internet Segura de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, parlaran de la campanya #NegoCibersegur i ens donaran consells i recursos bàsics per a mantenir l’entorn digital segur dels nostres negocis amb l’objectiu de millorar-ne la competitivitat i adaptació al nou entorn de consum  i necessitats dels consumidors. 

Continguts:

  • Protegir-se del programari maliciós: com es propaga el malware i concretament, el ransomware. Com podem fer-hi front i estar el màxim protegits.
  • El valor de la informació: garantir la confidencialitat i privacitat en el negoci, com la gestió de la reputació del comerç escoltant les opinions expressades a xarxes socials és fonamental.
  • Dispositius de feina segurs: la correcta gestió dels dispositius per a usos professionals i personals i com afrontar amb seguretat que els empleats usin els seus propis dispositius.
  • Pèrdua de dades i continuïtat del negoci: com fer les còpies de seguretat i garantir la continuïtat en cas d’incident. Quins són plans de contingència que hem de tenir a punt si quelcom passa?
  • Confiança digital: com la ciberseguretat és un element de confiança en el negoci, la que dipositem als proveïdors o l’oferta als clients: administrar un web segur, plataforma de comerç electrònic, segells de confiança, etc. són elements que sumen al comerç.

Més informació i inscripcions:

 

Més Informació i inscripcions

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X