Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sortegem entrades per la Museu de Cera Horror Experience

· Quan? 17 d'abril de 2014
· Organitza: Altres

Actes

El proper 17 d'abril el Museu de Cera presenta una experiència terrorífica on les figures del Museu prenen vida.

En grups reduïts, els visitants s'aventuraran per les sales del Museu per a conèixer els secrets millor guardats de l'històric edifici convertint-se en els protagonistes d'una terrorífica pel·lícula de por. Els espectadors sentiran en pròpia pell estranyes i inquietants vivències en aquesta experiència única, totalment immersiva i creada especialment per l'escenari més aterridor de la ciutat: el Museu de Cera de Barcelona.

No és teatre però té molt de teatre, no és cinema però et sentiràs com el protagonista d'una pel·lícula de terror, es visitar un Museu i trobar noves experiències...

L'espectacle té una durada de 35 minuts i, cada nit hi ha diferents passis (20 h, 20:30 h, 21 h, 21:30 h, 22 h, 22:30 h, 23 h, 23:30 h). Ja podeu comprar les vostres entrades i preparar-vos per passar por.

SORTEGEM ENTRADES

Si voleu participar en el sorteig de dues entrades dobles per gaudir - patir - de la Museu de Cera Horror Experience, feu-nos arribar un correu electrònic a info@amicsdelarambla.cat. Indiqueu el vostre nom i cognom i el de la persona que us acompanyarà.

Entre tots els correus rebuts abans del dimarts 15 sortejarem dues entrades dobles per la Museu de Cera Horror Experience del dijous 17 d'abril a les 21:30 h.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X