Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tallers i Tasts gratuïts al Tast a La Rambla

· Quan? 9 de juny de 2016
· Organitza: Amics de La Rambla

Actes

A banda de poder gaudir de la millor gastronomia de la ciutat, el Tast a La Rambla també ofereix una gran oferta d'activitats gratuïtes relaciones amb la gastronomia.

Les activitats tenen lloc en dos espais: l'Aula Tast ubicada a l'Espai Claustre de l'Arts Santa Mònica i el Escenari Estrella Damm situat a la Rambla Santa Mònica.

AULA TAST

En un petit auditori a l'Espai Claustre, a la planta baixa de l'Arts Santa Mònica, tindran lloc demostracions de cuina en directe amb els millors xefs de Barcelona. Un complet programa de tasts i tallers culinaris en viu impartits pels cuiners barcelonins més reconeguts. 

Classes gratuïtes des del dijous 9 fins el dissabte 11 de juny de 2016. Horaris: 12.45h a les 20.30h

Dijous 9

ACTE INAGURAL. 12.45 – 13.15
ENTREGA DE PREMIS III CONCURS DE TAPES I VERMUT CINZANO. 13.15 – 13.45
ELS SECRETS DEL “MAR I MUNTANYA”. Paco Pérez – Enoteca. 13.45 – 14.15
VINS DE MONESTIR. SCALA DEI I POBLET. Xavi Nolla - Sumiller de Grup Codorniu. 14.15 – 14.45
EL PA, UN COMPLEMENT O UN INGREDIENT PRINCIPAL?. Xevi Ramon – Triticum. 16.00 – 16.30
COM PREPARAR ÀPATS SABOROSOS I SALUDABLES EN 10 MINUTS. EN MARXA ELS CRONÒMETRES!. Ada Parellada – Semproniana. 16.30 – 17.00
JUGANT AMB EL CARAMEL. Christian Escribà - Pastisseria Escribà. 17.00 – 17.30
VERDURES AMB MOLTA IMAGINACIÓ. Xavier Pellicer – Céleri. 17.30 – 18.00
LES PROPOSTES DOLCES MÉS DIVERTIDES DE LA TAVERNA I EL BISTROT HOFMANN. Equip Hofmann i Eric Ortuño - Escola d’hosteleria Hofmann. 18.00 – 18.30
UN TOC DE CUINA CLÀSSICA FRANCESA. Romain Fornell - Caelis
18.30 – 19.00
CÍTRICS. Oswaldo Brito i Bernat Bermudo - Mano Rota. 19.00 – 19.30
ORIENT LÚDIC: "ROLLITOS", "WONTONS" Y "GYOZAS". Albert Raurich - Dos Palillos. 19.30 – 20.00
JUVÉ & CAMPS AMB LA VITICULTURA ECOLÒGICA I EL RESPECTE PER LA TERRA. Toni Cantos i Antonio Orte. 20.00 – 20.30

Divendres 10

INVENTAR-SE UN PASTÍS A CASA. Jordi Butrón - Espai Sucre. 12.45 – 13.15
ELS FUMATS, UNA TÈCNICA FÀCIL I ASSEQUIBLE. Alain Guiard i Marc Martín - La Mundana. 13.15 – 13.45
TAST DE VERMUT CINZANO. Esteban Porcedda. 13.45 – 14.15
"FRESH COCKTAILS". Carles Bonnin - Freixenet ICE. 14.15 – 14.45
POSTRES DE LUXE O AMANIDES HISTÒRIQUES. Sergio Humada - Via Veneto. 17.00 – 17.30
CURS D'INICIACIÓ AL TAST DE CAFÈ. Javier Batalla - Vicepresident Fòrum Cultural del Cafè Grup Cafés Batalla. 17.30 – 18.00
LA CUINA MEXICANA, DEL "STREET FOOD" A L'ALTA GASTRONOMIA. Paco Méndez - Hoja Santa. 18.30 – 19.00
140 ANYS D'HISTÒRIA CERVESERA. Carlos Cervantes expert cerveser d'Estrella Damm
19.00 – 19.30
TALLER DE COMBINATS EVOLUCIONATS COCA-COLA. Sergi Estevez. 19:45 – 20:30

Dissabte 11

OLEUMEXPERIENCE 16 /16. Martí Teres - Oleum Flumen. 12.45 – 13.15
FONDA ESPAÑA: TRADICIÓ I MODERNITAT. German Espinosa - Fonda España. 13.15 – 13.45
L'APERITIU PERFECTE BY APEROL SPRITZ: ORIGEN, CURIOSITATS I TAST DE PRODUCTE. Esteban Porcedda. 13.45 – 14.15
LA REVOLUCIÓ DEL CAVA. CODORNIU. Xavi Nolla - Sumiller de Grup Codorniu. 14.15 – 14.45
"RONQUEO" DE LA TONYINA ROJA. Nobuyuki Tajiri - Grup Balfegó. 16.00 – 16.30
OSTRES I MARISCS AMB EMOCIÓ. Ever Cubilla - Espai Kru. 17.00 – 17.30
140 ANYS D'HISTÒRIA CERVESERA. Carlos Cervantes expert cerveser d'Estrella Damm. 17.30 – 18.00
FENT FESTA AMB PEIXOS BARATS. Ismael Alonso - BistrEau by Ángel León. 18.00 – 18.30
"LO QUE SE CUECE EN UDON". Jordi Vidal i Alberto Gómez. 18.80 – 19.00
“SNACKS” SENZILLS I ESPECTACULARS. Eduard Xatruch, Oriol Castro i Mateu Casañas – Disfrutar. 19.30 – 20.00
MONÒLEG. LA DEMOCRATITZACIÓ DEL VI. Mar Mendoza - Sommelier de Tannic. 20.00 - 20.30

ESCENARI ESTRELLA DAMM

Estrenem el nou escenari polivalent de Tast a La Rambla ’16. Exterior, ubicat a La Rambla, al costat mateix de la zona de degustació, ofereix un variat programa per a tots els públics: tallers d’entrepans creatius impartits per grans xefs de Barcelona, classes de “tiratge” de cerveses i actuacions musicals en viu.

Horaris: Tots els dies de 13.30h a les 22.30h

Dijous 9

UN NANDU, TRUITA AMB PERNIL IBÈRIC. Nandu Jubany - Petit Comité. 13.30 – 13.45
ENTREPÀ DE TARTARE DE CARN. Oscar Manresa - Taberna Tío Carlos. 16.00 – 16.15
“BUNS" DE PORC AMB PANXETA. Oriol Rovira – Sagàs. 17.00 – 17.15
ELS SECRETS DE LA CERVESA. Carlos Cervantes - Estrella Damm. 17.30 – 18.00
"KING CRAB HOT DOG". Javier San Vicente - Tapas 24. 18.15 – 18.30
"MÚSICA AL CARRER CIUTAT VELLA". 19.15

Divendres 10

ENTREPÀ DE XOCOLATA. Oriol Balaguer - Pastisseria Oriol Balaguer. 13.30 – 13.45
"TAMAL OAXAQUEÑO" AMB "MOLE" GROC AMB COSTELLA DE VEDELLA GALLEGA. Manel Jiménez – Oaxaca. 17.30 – 17.45
BIKINI D'ÀNEC PEKÍN. José Mª Kao - KAO DIM SUM. 18.30 – 18.45
"MÚSICA AL CARRER CIUTAT VELLA". 19.15

Dissabte 11

ELS SECRETS DE LA CERVESA. Carlos Cervantes - Estrella Damm. 16.30 – 17.00
"SANGUCHITO". Jorge Muñoz – Pakta. 17.15 – 17.30
ENTREPÀ DE PEBROTS DEL PIQUILLO, SEITONS I ANXÒVES. Enrique Valentí - Bar Bas. 18.00 – 18.15
"MÚSICA AL CARRER CIUTAT VELLA". 19.15

Diumenge 12

ENTREPÀ DE PEIX A L'ESTIU DESPRÉS DEL MAR. Estanis Carenzo - Elephant, Crocodile and Monkey. 13.30 -13.45
GRUP DE PERCUSSIÓ SSSTRÈPIDS. 16.30 – 17.00
"BOLILLO". Paco Méndez - Niño Viejo. 18.00 – 18.15
ELS SECRETS DE LA CERVESA. Carlos Cervantes - Estrella Damm. 18.30 – 19.00
"MÚSICA AL CARRER CIUTAT VELLA". 19.15

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X