Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast a La Rambla 2016

· On? Rambla Santa Mònica
· Quan? 9 de juny de 2016
· Organitza: Amics de La Rambla

Actes

Del 9 al 12 de juny de 2016 torna el Tast a La Rambla. Amics de La Rambla i el grup gsr organitzen, amb el suport de Estrella Damm i el Districte de Ciutat Vella, la tercera edició d'aquest impressionant esdeveniment gastronòmic que aquest any comptarà amb la presència de 50 dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona.

El Tast a La Rambla és una invitació oberta a tots els barcelonins a descobrir la nostra millor gastronomia i poder provar plats d'alta cuina – alguns d'ells procedents d'establiments amb estrella Michelin – a un preu de 4 €.

Després de l'èxit de les dues edicions anteriors, enguany es presenten noves propostes per a millorar l'experiència de gaudir de la millor gastronomia a la Rambla Santa Mònica. Així s'introdueix una nova secció “entrepans de Barcelona” i s'afegeix un nou espai per a activitats – l'Escenari Estrella Damm.

HORARIS

Dijous, 9 de juny, de 12:00 a 22:00 hores
Divendres, 10 de juny, de 12:00 a 24:00 hores
Dissabte, 11 de juny, de 12:00 a 24:00 hores
Diumenge, 12 de juny, de 12:00 a 22:00 hores

PARTICIPANTS

El Tast a La Rambla compta amb 50 establiments repartits en cinc àrees temàtiques:

1. CUINA D'AUTOR
Cuina inspirada en la combinació d’ingredients i l’ús de tècniques culinàries contemporànies.

ALQUIMIA FOGO - JOÃO ALCÂNTARA. Pão de queijo farcit de costella fumada
BISTREAU BY ÁNGEL LEÓN - ISMAEL ALONSO. Xuixo de calamar
CAELIS* - ROMAIN FORNELL. Ou fregit amb escuma de patata i pernil ibèric
DOS PALILLOS - ALBERT RAURICH. "Thai noodles"
ELEPHANT CROCODILE MONKEY - ESTANIS CARENZO. Escabetx de mar i muntanya
ESPAI KRU - EVER CUBILLA. Cebiche de corbina del Delte de l'Ebre amb leche de tigre de mango
ESTIMAR - RAFA ZAFRA. Clavellada en adob "sanluqueño" amb allioli d'all rostit
GAIG* - CARLES GAIG. Canelons tradicionals
KAO DIM SUM - JOSÉ Mª KAO. Bao
KRESIOS - GIUSEPPE IANNOTTI. Taglionini al peix de roca
L’EGGS - PACO PÉREZ. “Chincha”
LOIDI - JORDI ASENSIO. Milfulls caramelitzat de salmó fumat, foie gras, ceba tendra i poma verda
MANAIRÓ - JORDI HERRERA. Brava de llamàntol
NECTARI - JORDI ESTEVE. Tartare de llagostins de Sant Carles amb patata rústica, tomàquet margoble i emulsió de plàncton
PETIT COMITÈ - NANDU JUBANY. Arròs verd amb carxofes, pèsols, espinacs i iogurt
SEMPRONIANA - ADA PARELLADA. Arròs venere amb sobrassada i formatge de Ma
SPOONIK - JON GIRALDO I JAIME LIEBERMAN. Filet de llonza de bou amb mole de salsa panela i escuma d'alvocat trufat amb boleta de mandioca
VIA VENETO* - SERGIO HUMADA. Royale de pollastre pota blava farcit de bolets amb puré Parmentier

2. ENTREPANS DE BARCELONA
Secció especial dedicada als entrepans de la ciutat.

BAR GUIXOT - GERMANS GUTIÉRREZ. "Guixot" (pollastre, bacó, guacamole, ruca, mussolina de tomàquet sec i emmental)
BODEGA LA PUNTUAL - CARLOS ALLUÉ. "Lo Put entrepà" (ploma ibèrica adobada i formatge “El Put”)
EL FILETE RUSO - CLAUDIO HOYOS. Hamburguesa de vedella ecològica al Café de París
LA BARRA DE CARLES ABELLAN - CARLES ABELLAN. Bikini de pernil ibèric i mozzarella de tòfona
MONVÍNIC - GUILLEM OLIVA. Entrepà de xai del Pallars especiat a l'estil hindú
ROCA BAR - ALBERTO GARCÍA. “Rocadillo” de pollastre al curri amb poma
SAGÀS - ORIOL ROVIRA. "Bons de porc 2.0"
TANTA - ALONSO FERRARO. Pa amb llardons
XARCUTERIA CASA PEPE - JOSEP Mª AGUSTÍ. Mollete ibèric amb formatge castellà tendre

3. PASTISSERIES
La zona gastronòmica dedicada a la pastisseria i les postres més dolces.

BUBÓ - CARLES MAMPLE. Éclair de crema catalana amb llàmines de caramel cruixent
CANAL PASTISSER - LLUÍS ESTRADA. "Cheesecake"
CHÖK. THE CHOCOLATE KITCHEN - FERNANDO MADRID. Mini "krönut" amb maduixes naturals, nabius i gerds
ESCRIBÀ - CHRISTIAN ESCRIBÀ. Cuixetes de “bollastre” al vermut Miró
ESPAI SUCRE - JORDI BUTRÓN. "Fresh" (poma verda, sàlvia, roure i vainilla)
OCHIAI - TAKASHI OCHIAI. "Mochiai"
ORIOL BALAGUER - ORIOL BALAGUER. Ferrero exòtic

4. TAPES I PLATILLOS
Tapes “signature” de tall tradicional i contemporani d’establiments de Barcelona especialitzats en la cuina en miniatura.

ARUME - MANUEL NUÑEZ. “Cacheira” celta, Queixo do Cebreiro, envinagrats i tocs picants
BAR BAS - ENRIQUE VALENTÍ. Guisat de mongeta i costella “Joselito”
BODEGA SEPÚLVEDA - JOSEP SOLÀ. Coca d'aigua de mar amb nit i dia de tonyines
CA LA NURI - MARC MAÑOSA. Paella marinera
LLAMBER - FRAN HERAS. Gnoquis de patata i formatge ecològic de Varé amb tòfona d'estiu
MANO ROTA - BERNAT BERMUDO Y OSWALDO BRITO. Pop rostit amb cansalada, chimichurri picant i quinoa vermella
RASOTERRA BISTROT VEGETERIÀ - PAULA PASCUAL. Caneló de patata i alvocat amb maionesa de tomàquet i "granola" d'avellanes de Reus
RESTAURANT AMAYA - FAMILIA TORRALBA. Arròs cremós de calamarsons del nord amb la seva tinta amb Idiazábal
TAVERNA TIO CARLOS - OSCAR MANRESA. Mollete de cua de bou

5. CUINA TRADICIONAL
Establiments barcelonins que es caracteritzen per elaborar plats inspirats en el receptari tradicional de Catalunya i d’Espanya queposen de manifest la gran tradició i saber culinari de tot el país.

CENTONZE - EUGENI CORTÉS. Raviolis de pop i rap, salsa de shiitakes i oli de dues tòfones
FONDA ESPAÑA - GERMAN ESPINOSA. Calamarsó farcit de cap i pota, mojo verd i cotnes de porc al pebre de la Vera
LA BELLVITJA BRINDISA - JOSEP CARBONELL. Llom de bonítol amb garum i terra de Kalamata
OAXACA - JOAN BEGUR. Taco de "cochinita pibil" amb salsa xnipec
ÓFIS-SIFÓ - JORGE RUNNACLES. Pedrers cruixents amb allioli d'alls rostits i salsa de Dijon i llima
PALAU MOJA - GERARD PRAT. Gaspatxo de cireres
TOPIK - ADELF MORALES. Mandonguilles de secret ibèric i vedella de Girona amb toc tailandés i romesco

Un sisè espai està dedicat als patrocinadors i col·laboradors:

Begudes
Cerveses Estrella Damm
Vermuts Cinzano
Aperol Spritz.
Coca-Cola
Caves Freixenet
Vins Monólogo
Caves Codorníu
Vins Ànima de Raimat
Vins Viña Pomal
Caves Juvé y Camps
Vins Juvé y Camps
Cafés Batalla

Tapes
Udon (Gyozas de pollastre de corral i Caneló japonès).
Triticum (Entrepà planxat de Focaccia Triticum amb oli de tòfona, beixamel i presa ibèrica i Entrepà planxat de Focaccia Triticum amb oli de tòfona, beixamel i escalivada).
La Nocciola Toscana (selecció de gelats i pastissos gelats).

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X