Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast a La Rambla 2016

· On? Rambla Santa Mònica
· Quan? 9 de juny de 2016
· Organitza: Amics de La Rambla

Actes

Del 9 al 12 de juny de 2016 torna el Tast a La Rambla. Amics de La Rambla i el grup gsr organitzen, amb el suport de Estrella Damm i el Districte de Ciutat Vella, la tercera edició d'aquest impressionant esdeveniment gastronòmic que aquest any comptarà amb la presència de 50 dels millors restaurants i pastisseries de Barcelona.

El Tast a La Rambla és una invitació oberta a tots els barcelonins a descobrir la nostra millor gastronomia i poder provar plats d'alta cuina – alguns d'ells procedents d'establiments amb estrella Michelin – a un preu de 4 €.

Després de l'èxit de les dues edicions anteriors, enguany es presenten noves propostes per a millorar l'experiència de gaudir de la millor gastronomia a la Rambla Santa Mònica. Així s'introdueix una nova secció “entrepans de Barcelona” i s'afegeix un nou espai per a activitats – l'Escenari Estrella Damm.

HORARIS

Dijous, 9 de juny, de 12:00 a 22:00 hores
Divendres, 10 de juny, de 12:00 a 24:00 hores
Dissabte, 11 de juny, de 12:00 a 24:00 hores
Diumenge, 12 de juny, de 12:00 a 22:00 hores

PARTICIPANTS

El Tast a La Rambla compta amb 50 establiments repartits en cinc àrees temàtiques:

1. CUINA D'AUTOR
Cuina inspirada en la combinació d’ingredients i l’ús de tècniques culinàries contemporànies.

ALQUIMIA FOGO - JOÃO ALCÂNTARA. Pão de queijo farcit de costella fumada
BISTREAU BY ÁNGEL LEÓN - ISMAEL ALONSO. Xuixo de calamar
CAELIS* - ROMAIN FORNELL. Ou fregit amb escuma de patata i pernil ibèric
DOS PALILLOS - ALBERT RAURICH. "Thai noodles"
ELEPHANT CROCODILE MONKEY - ESTANIS CARENZO. Escabetx de mar i muntanya
ESPAI KRU - EVER CUBILLA. Cebiche de corbina del Delte de l'Ebre amb leche de tigre de mango
ESTIMAR - RAFA ZAFRA. Clavellada en adob "sanluqueño" amb allioli d'all rostit
GAIG* - CARLES GAIG. Canelons tradicionals
KAO DIM SUM - JOSÉ Mª KAO. Bao
KRESIOS - GIUSEPPE IANNOTTI. Taglionini al peix de roca
L’EGGS - PACO PÉREZ. “Chincha”
LOIDI - JORDI ASENSIO. Milfulls caramelitzat de salmó fumat, foie gras, ceba tendra i poma verda
MANAIRÓ - JORDI HERRERA. Brava de llamàntol
NECTARI - JORDI ESTEVE. Tartare de llagostins de Sant Carles amb patata rústica, tomàquet margoble i emulsió de plàncton
PETIT COMITÈ - NANDU JUBANY. Arròs verd amb carxofes, pèsols, espinacs i iogurt
SEMPRONIANA - ADA PARELLADA. Arròs venere amb sobrassada i formatge de Ma
SPOONIK - JON GIRALDO I JAIME LIEBERMAN. Filet de llonza de bou amb mole de salsa panela i escuma d'alvocat trufat amb boleta de mandioca
VIA VENETO* - SERGIO HUMADA. Royale de pollastre pota blava farcit de bolets amb puré Parmentier

2. ENTREPANS DE BARCELONA
Secció especial dedicada als entrepans de la ciutat.

BAR GUIXOT - GERMANS GUTIÉRREZ. "Guixot" (pollastre, bacó, guacamole, ruca, mussolina de tomàquet sec i emmental)
BODEGA LA PUNTUAL - CARLOS ALLUÉ. "Lo Put entrepà" (ploma ibèrica adobada i formatge “El Put”)
EL FILETE RUSO - CLAUDIO HOYOS. Hamburguesa de vedella ecològica al Café de París
LA BARRA DE CARLES ABELLAN - CARLES ABELLAN. Bikini de pernil ibèric i mozzarella de tòfona
MONVÍNIC - GUILLEM OLIVA. Entrepà de xai del Pallars especiat a l'estil hindú
ROCA BAR - ALBERTO GARCÍA. “Rocadillo” de pollastre al curri amb poma
SAGÀS - ORIOL ROVIRA. "Bons de porc 2.0"
TANTA - ALONSO FERRARO. Pa amb llardons
XARCUTERIA CASA PEPE - JOSEP Mª AGUSTÍ. Mollete ibèric amb formatge castellà tendre

3. PASTISSERIES
La zona gastronòmica dedicada a la pastisseria i les postres més dolces.

BUBÓ - CARLES MAMPLE. Éclair de crema catalana amb llàmines de caramel cruixent
CANAL PASTISSER - LLUÍS ESTRADA. "Cheesecake"
CHÖK. THE CHOCOLATE KITCHEN - FERNANDO MADRID. Mini "krönut" amb maduixes naturals, nabius i gerds
ESCRIBÀ - CHRISTIAN ESCRIBÀ. Cuixetes de “bollastre” al vermut Miró
ESPAI SUCRE - JORDI BUTRÓN. "Fresh" (poma verda, sàlvia, roure i vainilla)
OCHIAI - TAKASHI OCHIAI. "Mochiai"
ORIOL BALAGUER - ORIOL BALAGUER. Ferrero exòtic

4. TAPES I PLATILLOS
Tapes “signature” de tall tradicional i contemporani d’establiments de Barcelona especialitzats en la cuina en miniatura.

ARUME - MANUEL NUÑEZ. “Cacheira” celta, Queixo do Cebreiro, envinagrats i tocs picants
BAR BAS - ENRIQUE VALENTÍ. Guisat de mongeta i costella “Joselito”
BODEGA SEPÚLVEDA - JOSEP SOLÀ. Coca d'aigua de mar amb nit i dia de tonyines
CA LA NURI - MARC MAÑOSA. Paella marinera
LLAMBER - FRAN HERAS. Gnoquis de patata i formatge ecològic de Varé amb tòfona d'estiu
MANO ROTA - BERNAT BERMUDO Y OSWALDO BRITO. Pop rostit amb cansalada, chimichurri picant i quinoa vermella
RASOTERRA BISTROT VEGETERIÀ - PAULA PASCUAL. Caneló de patata i alvocat amb maionesa de tomàquet i "granola" d'avellanes de Reus
RESTAURANT AMAYA - FAMILIA TORRALBA. Arròs cremós de calamarsons del nord amb la seva tinta amb Idiazábal
TAVERNA TIO CARLOS - OSCAR MANRESA. Mollete de cua de bou

5. CUINA TRADICIONAL
Establiments barcelonins que es caracteritzen per elaborar plats inspirats en el receptari tradicional de Catalunya i d’Espanya queposen de manifest la gran tradició i saber culinari de tot el país.

CENTONZE - EUGENI CORTÉS. Raviolis de pop i rap, salsa de shiitakes i oli de dues tòfones
FONDA ESPAÑA - GERMAN ESPINOSA. Calamarsó farcit de cap i pota, mojo verd i cotnes de porc al pebre de la Vera
LA BELLVITJA BRINDISA - JOSEP CARBONELL. Llom de bonítol amb garum i terra de Kalamata
OAXACA - JOAN BEGUR. Taco de "cochinita pibil" amb salsa xnipec
ÓFIS-SIFÓ - JORGE RUNNACLES. Pedrers cruixents amb allioli d'alls rostits i salsa de Dijon i llima
PALAU MOJA - GERARD PRAT. Gaspatxo de cireres
TOPIK - ADELF MORALES. Mandonguilles de secret ibèric i vedella de Girona amb toc tailandés i romesco

Un sisè espai està dedicat als patrocinadors i col·laboradors:

Begudes
Cerveses Estrella Damm
Vermuts Cinzano
Aperol Spritz.
Coca-Cola
Caves Freixenet
Vins Monólogo
Caves Codorníu
Vins Ànima de Raimat
Vins Viña Pomal
Caves Juvé y Camps
Vins Juvé y Camps
Cafés Batalla

Tapes
Udon (Gyozas de pollastre de corral i Caneló japonès).
Triticum (Entrepà planxat de Focaccia Triticum amb oli de tòfona, beixamel i presa ibèrica i Entrepà planxat de Focaccia Triticum amb oli de tòfona, beixamel i escalivada).
La Nocciola Toscana (selecció de gelats i pastissos gelats).

Més Informació

També et pot interessar

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X