Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast de Sakes a la Boqueria

· On? Mercat de la Boqueria. Espai Boqueria
· Quan? 11 de novembre de 2023
· Dies? Dissabte
· Hora? De 11:30h a 13:00h
· Adreça: La Rambla, 91
· Organitza: Mercat de la Boqueria

Gastronomia

L'11 de novembre, a les 11.30 h, el Mercat de la Boqueria acull un nou tast de sake a l'Espai Boqueria.

Durant el tast fareu un recorregut per les principals regions productores de sake per identificar les diferències. Cada regió utilitza diferents varietats d'arròs i tècniques d'elaboració, cosa que influeix en el sabor i la textura final del sake. Els diferents estils i regionalitats del sake reflecteixen la riquesa de la cultura del sake al Japó i proporcionen als amants d'aquesta beguda una gran varietat de sabors i opcions per explorar.

A través de la degustació de diferents sakes experimentareu la gran varietat d'aromes i sabors que s'obtenen en funció de la regió de producció, els ingredients i les tècniques utilitzades en el procés d'elaboració. L’expert sake sommelier us guiarà a la degustació perquè pugueu apreciar i identificar les notes aromàtiques i sabors de cada sake.

Aquesta activitat, organitzada pel mercat de La Boqueria i Comerjapones, compta amb la col·laboració de Casa Àsia i té com a objectiu apropar els assistents a la cultura i tradició japoneses a través de la degustació d'una acurada selecció de sakes.

La sessió estarà conduïda per Roger Ortuño, amb múltiples certificacions internacionals, director de Comerjapones.com i que ha estat condecorat fins a tres ocasions pel govern japonès per la seva tasca de difusió de la gastronomia japonesa a tot el món.

El tast de sake es desenvoluparà a l'Espai Boqueria, una sala de formació i divulgació dels productes de mercat, la cuina de proximitat i la gastronomia del nostre país.

Al inscripción previa, podeu fer-la aquí: https://www.atrapalo.com/actividades/cata-de-sakes-de-diferentes-regiones-mercado-de-la-boqueria_e4894292/

Més Informació i entrades

Mapa de Localització

La Rambla, 91, 08002, Barcelona (41.381419, 2.171579)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X