Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Veniu a Ramblejar amb “la Ciutat”

· On? Palau de la Virreina
· Quan? 6 de juny de 2012
· Adreça: La Rambla, 99
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

El proper dimecres, 6 de juny de 2012, el programa “La Ciutat” d’Onda Cero oferirà – des del Palau de la Virreina - un programa especial dedicat a La Rambla.

“La Ciutat” és el programa més urbanita i ciutadà d'Onda Cero Barcelona. Amb Albert Lesan i el seu equip pots conèixer tot el que passa a la nostra ciutat. Amb entrevistes interessants a personatges molt diversos, des d'autors de llibres curiosos fins els polítics més punters; reportatges sobre el terreny de les qüestions que més preocupen al ciutadà; una tertúlia setmanal amb els regidors de totes les forces polítiques presents a l'Ajuntament; un concurs on amb la Mònica Günther descobriràs curiositats de Barcelona i podràs guanyar molts premis; i moltes sorpreses més.

El programa, que compta amb la col•laboració d’Amics de la Rambla, començarà a les 12:30 h i servirà per presentar una tertúlia quinzenal organitzada per l’Associació. Naturalment, esteu tots convidats a gaudir de la jornada.

Aprofitem per recordar-vos que Onda Cero ha volgut fer una oferta especial d’insercions publicitàries pels socis d’Amics de la Rambla. Si esteu interessats en aprofitar aquestes ofertes especials poseu-vos en contacte amb Mariano Montes al 93 3435420 o amb l’Associació 933172940 o larambla@laramblabcn.com

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X