Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Barcelona Shopping Days

1 d'octubre de 2019

Els diumenges 6 i 13 d’octubre, els establiments comercials ubicats als barris inclosos a la declaració de Barcelona com a municipi turístic, poden obrir entre les 12 a les 20 h (podeu veure més informació i zones clicant al web https://barcelonashoppingcity.com/ca/agenda-ca/barcelonashoppingdays-diumenges-6-i-13-octubre).

Un any més, Turisme de Barcelona,  a través del programa Barcelona Shopping City  (del que Amics de La Rambla és membre) promociona aquests diumenges mitjançant la campanya Barcelona Shopping Days, amb l’objectiu de comunicar als visitants de la ciutat l’obertura dels comerços i dinamitzar les compres.

El reforç consisteix en banderoles de carrer, anuncis a la ràdio, a premsa digital i a xarxes socials, i en la distribució d’un fullet informatiu als hotels, oficines d’informació turística, aeroport i terminals de creuers.

En l'enllaç del final de la pàgina hi trobareu un disseny de cartell per tal que pugueu anunciar l’obertura del vostre establiment si així ho considereu.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu qualsevol dubte.

Cartell per descàrrega

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X