Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Big Fun Museum, diversió per a tota la família a La Rambla

11 de gener de 2019

A mitjans de desembre va obrir les seves portes el Big Fun Museum. El Big Fun Museum és un museu dedicat a l’entreteniment. En un gran espai trobareu habitacions temàtiques, instal·lacions temàtiques, laberints i altres divertides experiències.

Els espais estan pensats per a que els visitants interactuïn i, sobretot, facin moltes fotos. Aquests són els 9 museus que inclou la visita sencera al Big Fun Museum

La casa del gegant

És una casa amb objectes enormes i on us sentireu molt petits dins la caixa forta, pujat a la cadira o amb al costat dels estris gegantins.

La casa al revés

Un pis on tot està cap per avall i on podreu fer fotos impossibles donant la volta al vostre telèfon.

Piscina de boles

 Una piscina de boles pensada per a que tota la família – nens i adults – puguin divertir-se.

La casa de les llaminadures

És un espai on els dolços són els protagonistes. Hi ha donuts gegants, gelats enormes i moltes altres distraccions.

 

 

Laberint de miralls

Un laberint de miralls on és molt fàcil no trobar la sortida.

Llibre Guiness i Maravelles del món

En aquest espai trobareu algunes de les curiositats més grans del llibre Guiness dels Rècords i altres meravelles del món. Podreu fer-vos una foto amb l’home més alt o dins la dentadura d’un Megalodón. També hi ha personatges de ficció com Harry Potter o famosos com Elvis.

Laberint de cintes

 El segon laberint és molt curiós. Cintes de colors penjant del sostre ocupen tot l’espai on us perdreu i perdreu als vostres acompanyants.

Laberint del terror

Una atracció pensada per als més valents. Un antic hospital psiquiàtric abandonat on antigament s’havien realitzat experiments amb els pacients. Un d’ells va assassinar a tots els metges.

Museu de les il·lusions

El darrer espai no està a La Rambla (està a Pintor Fortuny) i porta ja 5 anys obert. El Museu de les Il·lusions és un espai on gràcies a cuidades perspectives i efectes òptics podreu fer les fotos més increïbles.

El preu varia en funció de la quantitat de zones del museu que vulgueu visitar. Visitar les 9 zones té un preu de 30 €, visitar 5 zones costa 20 € i si únicament teniu temps per a una zona, el preu és de 10€. No hi ha límit de temps en les visites i es pot repartir en diferents dies (si opteu per algun dels abonaments).

Està obert de dilluns a diumenge de 10 h a 22 h.

BIG FUN MUSEUM

La Rambla, 88-94

08002. Barcelona

Compreu aquí les vostres entrades

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X