Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Museu de Cera de Barcelona al cinema

4 de març de 2015

Demà podeu veure als Cinemes Girona “Wax”, la pel·lícula rodada al Museu de Cera de Barcelona.

Després de la seva estrena a Estats Units i del seu pas per diferents festivals nacionals i internacionals, “Wax” ja es pot veure a Barcelona.

La pel·lícula, que va ser rodada en els museus de cera de Barcelona i Madrid, és un homenatge al cinema clàssic de terror protagonitzat per Jack Taylor, Jimmy Shaw, Denis Rafter, Yolanda Font i la participació especial de Geraldine Chaplin. Paul Naschy posa la seva veu a una sinistra figura de cera.

Wax ha estat destacada per la crítica nord-americana per la seva “encertada combinació de l’atmosfera gòtica tradicional amb el contemporani found footage”, oferint molta violència espantosa i sagnant, i més d’un sorprenent gir argumental. Una carta d’amor a l’horror, dissenyada per gelar la sang i deixar-te sense dormir “.

Wax transcorre en un museu de cera on un periodista ha de passar la nit documentant uns suposats fenòmens paranormals, prestant especial atenció a la figura d’un sàdic cirurgià caníbal anomenat Dr. Knox. La pel·lícula, com assenyala la pàgina americana The DVD Wrapup, “fa un pas més enllà del concepte d’algú tancat en un Museu de Cera”, oferint una nova i particular proposta que parteix de l’estètica tradicional de la Hammer, explicant la història amb el format found footage, i amb escenes molt sanguinolentes.

Si voleu passar molta por mentre gaudiu d'una mirada diferent del Museu de Cera de Barcelona, teniu una cita demà a les 22 h als Cinemes Girona.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X