Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Museu de Cera de Barcelona al cinema

4 de mar de 2015

Dem podeu veure als Cinemes Girona Wax, la pellcula rodada al Museu de Cera de Barcelona.

Desprs de la seva estrena a Estats Units i del seu pas per diferents festivals nacionals i internacionals, Wax ja es pot veure a Barcelona.

La pellcula, que va ser rodada en els museus de cera de Barcelona i Madrid, s un homenatge al cinema clssic de terror protagonitzat per Jack Taylor, Jimmy Shaw, Denis Rafter, Yolanda Font i la participaci especial de Geraldine Chaplin. Paul Naschy posa la seva veu a una sinistra figura de cera.

Wax ha estat destacada per la crtica nord-americana per la seva encertada combinaci de latmosfera gtica tradicional amb el contemporani found footage, oferint molta violncia espantosa i sagnant, i ms dun sorprenent gir argumental. Una carta damor a lhorror, dissenyada per gelar la sang i deixar-te sense dormir .

Wax transcorre en un museu de cera on un periodista ha de passar la nit documentant uns suposats fenmens paranormals, prestant especial atenci a la figura dun sdic cirurgi canbal anomenat Dr. Knox. La pellcula, com assenyala la pgina americana The DVD Wrapup, fa un pas ms enll del concepte dalg tancat en un Museu de Cera, oferint una nova i particular proposta que parteix de lesttica tradicional de la Hammer, explicant la histria amb el format found footage, i amb escenes molt sanguinolentes.

Si voleu passar molta por mentre gaudiu d'una mirada diferent del Museu de Cera de Barcelona, teniu una cita dem a les 22 h als Cinemes Girona.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X