Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El RCD Espanyol obre una botiga efímera a La Rambla

17 de maig de 2019

El RCD Espanyol, amb motiu del partit que el dissabte juga contra la Real Sociedad, ha obert una botiga efímera al número 68 de La Rambla.  La botiga estarà oberta únicament tres dies,  del 16 al 18 de maig.

Avui divendres, de 17 a 19 h regalaran 1000 entrades a tots els socis i abonats que s’apropin a la botiga vestits amb la samarreta de l’Espanyol.

Els aficionats que no són socis també poden adquirir entrades per aquest partit amb un 50% de descompte si van vestits amb la samarreta de l’equip.

Les mascotes del Club animen la botiga que compta amb tots els productes del Club i amb ofertes exclusives per aquests dies.

Estan previstos, també, tallers de pinta-cares i animació per als aficionats més petits. Les activitats infantils estaran preparades dijous i divendres de 15:30h a 20h i dissabte d'11h a 14h i de 15:30h a 20h.

 En el primer dia van ser molts els seguidors de l’Espanyol que es van apropar a la botiga animats per la presència dels jugadors del primer equip Naldo i Rosales. Els seguidors  també van poder parlar amb el president de l’entitat Chen Yancheng.

Si sou aficionats del RCD Espanyol, no us la perdeu!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X