Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Empreses Que Sumen +

25 de febrer de 2014

La Fundació Setba va acollir el passat 20 de febrer una nova trobada del cicle Empreses que sumen +, organitzat conjuntament per la Fundació Setba i Amics de La Rambla. Empreses que sumen + és un cicle de trobades que gira en torn de la Responsabilitat Social Corporativa.

En aquesta ocasió Llum Delàs, de l'Associació Solidaritat amb la Gent Gran, i Judith Mata, de la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé ens van presentar el seu projecte de col·laboració.

L'Associació Solidaritat amb la Gent Gran treballa als Barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera (Ciutat Vella) de Barcelona des de 1992, per atendre i cobrir les necessitats bàsiques de les persones grans i famílies sense recursos d'aquest barri des des de la immediatesa, el treball en equip i la solidaritat.

La Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé és una organització sense ànim de lucre nascuda l'any 2008. Natura Bissé reverteix el 0,7% de tota la seva facturació a la fundació, contribuint de manera decisiva a finançar projectes que asseguren el benestar de les persones més vulnerables. Així, entre d'altres, col•labora amb entitats que estan a prop de qui més ho necessita amb programes de Promoció Social i Cooperació Internacional.

Aquesta trobada va ser també un homenatge pòstum a la figura de Ricardo Fisas, un emprenedor que va construir un imperi del no res. Fisas va posar en marxa Natura Bissé el 1979 després de quedar a l'atur als cinquanta anys i sense experiència en el sector de la cosmètica. Malgrat això, l'empresari, que havia treballat en companyies com Wrigley i Nestlé, va aconseguir crear una de les principals firmes espanyoles del sector.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X