Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Fermín Villar demana a tots els grups polítics que treballin plegats per trobar solucions al problema del Top Manta

12 de gener de 2018

El president d’Amics de La Rambla és també president de la Plataforma d’Afectats pel Top Manta. Per aquest motiu va ser entrevistat ahir en l’especial que el programa “La Ciutat” d’Onda Cero va dedicar a l’augment del Top Manta a Barcelona i als problemes que genera.

Fermín Villar va demanar a tots els grups municipals de la ciutat “que converteixin aquesta problemàtica en una prioritat de ciutat perquè suposa un greuja continuo” per a tots els comerciants i per totes les persones que requereixen d’una llicència d’activitat a la via pública per dur a terme les seves activitats.

Així mateix va reclamar atenció per a les persones que actualment estan venent darrere una manta, i que “no han vingut aquí a vendre pel carrer, malvivint, saltant i fent il·legalitats...amb la mentida de fer-los creure que estan fent una activitat que els hi donarà una opció de futur”.

Per últim, Fermín Villar, va demanar que aquest problema “sigui una prioritat econòmica, comercial, de via pública i també social”.

Aquí, en el minut 13:40, podeu escoltar l’entrevista amb Fermín Villar:

http://j.mp/2mh9hoA

I aquí, en el minut 11, trobareu la tertúlia política que també es va centrar en el tema.

http://j.mp/2mroa8N

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X