Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Festes del Roser 2012. Celebrem la Festa Major de la Rambla del 13 al 16 d’Octubre

18 de setembre de 2012

Tot ja és a punt per a la celebració a La Rambla de les Festes del Roser, la Festa Major del nostre Passeig. Aquest any el pregó que serveix per obrir la festa anirà a càrrec del periodista Màrius Carol, un bon amic de La Rambla. El dissabte 13 d'octubre, a les 12 del migdia, esteu tots convidats a escoltar-lo al davant del Palau de la Virreina.

El pregó donarà pas després a una jornada dedicada en bona part a les flors i a les floristes de La Rambla, protagonistes destacades de les festes d'enguany. Així, després d'un matí de música al carrer amb “The Always Drinkin Marching Band”, a les 4 de la tarda es descobriran els murals elaborats pels alumnes de l'Escola Massana als darreres de les parades de flors i que oferiran un nou i atractiu aspecte a aquests espais. Més tard, a les 6, tindrà lloc la tradicional Ofrena Floral i Cantada dels Goigs de la Mare de Déu del Roser amb la Coral Les Flors de Maig.

Al dia següent, diumenge, la jornada s'iniciarà amb un esmorzar gratuït i xocolatada a la Rambla seguit, 12,30 h, d'un concert popular de Pastora al Foyer del Liceu i una visita guiada, a la mateixa hora, per la Rambla (cal inscripció prèvia 93 317 29 40).

Aquest any, tots els que vulgueu fer-vos una foto amb “La Monyos” tindreu que apropar-vos al Museu de Cera i fer-vos amb un record de la festa d’enguany.

El Palau de la Virreina acollirà dilluns 15 d'octubre, la presentació de la Rosa Catalana i al dia següent a la nit, la Sala Marquès de Comillas de les Reials Drassanes de Barcelona, el Sopar de Ramblistes d'Honor 2012, en el que la nostra entitat reconeix l'estima i treball de persones, entitats i organitzacions a favor de La Rambla.

Completen el programa de les Festes del Roser 2012, altres activitats com visites al Palau Güell, Palau Moja, Museu Marítim de Barcelona, Museu de l'Eròtica, Museu de Cera, Reial Acadèmia de les Ciències i les Arts i Teatre Principal (a totes cal inscripció prèvia); exposicions de Roses de l'Escola d'Art Floral a la Virreina i d'originals de les decoracions dels alumnes de l'Escola Massana de les parades de flors al Balcó del Foyer del Liceu; visites a les exposicions de l'Arts Santa Mònica i la Virreina Centre de la Imatge; i entrada gratuïta per a totes les Rosers al Teatre Poliorama (Noies de calendari") els dies 13 i 14 d'octubre.

Un cartell molt especial

Aquest any, el cartell que anuncia les Festes del Roser es fruit d’un conveni de col•laboració amb l’escola Massana. Els alumnes de l’escola van participar en un concurs presentant les seves propostes i el jurat va escollir el treball de l’Irene Tortajada.

Si voleu, podeu baixar-vos el programa complert en format pdf.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X