Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Fira de Nova Artesania recupera la seva activitat

13 d'agost de 2020

Després d’aquests mesos de tancament com a mesura de prevenció davant la Covid-19, la Fira de Nova Artesania ha recuperat ja la seva activitat normal i ho fet implementant mesures de seguretat per garantir que la vostra experiència de compra sigui agradable i segura.

La Fira ha retornat al seu horari habitual d’estiu: divendres, dissabtes, diumenges, vigílies de festius i festius de 10 del matí a 10 de la nit.

La Fira Nova d’Artesania, ubicada a la Rambla Santa Mònica, presenta una extensa oferta artesanal repartida en més de 60 parades: joieria i bijuteria, roba, samarretes, bosses de mà, joguines i petits objectes de fusta, complements, ceràmica…

La Fira Nova d’Artesania va néixer l’any 1977. En aquells temps, els que feien arracades amb plomes o roba amb Bàtik, no eren considerats artesans. Per això van decidir donar-li el nom de nova artesania a la fira que acabaven de crear. Des de l'any 1992 és considerada fira tradicional per l'Ajuntament de Barcelona.

Porten més de 30 anys entre nosaltres però, tot i que ara si que considerem artesans als que fan joguines amb fusta o arracades amb objectes reciclats, molts barcelonins els segueixen coneixent com la fira dels hippies.

La Fira Nova d’Artesania és un bon lloc on trobar un regal original o, senzillament, un motiu més per ramblejar.

FIRA DE NOVA ARTESANIA

Divendres, dissabtes i diumenges de 10 a 22 h

(també oberts els festius i vigílies de festius)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X