Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

La Rambla es converteix en la gran passarel·la de Moda de Barcelona

17 d'abril de 2009

La Rambla obrirà el 21 d'abril la temporada 2009 de les passarel·les de 'BCN Moda al carrer'. Una espectacular passarel·la de 50 m2 situada al bell mig de Canaletes servirà com a plataforma de la desfilada en la que es mostraran vestits i complements de botigues de La Rambla: C&A, Casas Sabater, Felgar, Laguarda Joiers, Nomar, D’Avui, Mohs, Pelleteria Prieto, Texà i Punt, Sfera, Kualalumpur Tèxtil, Corseteria Pepita Serra, Maremàgnum. La idea és que qualsevol de les peces exhibides, el consumidor pugui comprar-la a menys de 10 minuts a peu del lloc de la desfilada. L’inici de la passarel•la està programat a les 20.30 h, encara que des de bon matí ja es treballarà en el muntatge de tota la infraestructura que ocuparà bona part del passeig central. La Rambla no es tancarà al transit.

"BCN Moda al Carrer" és una iniciativa de la Fundació Barcelona Comerç que agrupa els 16 eixos comercials de Barcelona, entre ells La Rambla, amb més de 10.000 establiments associats. L’objectiu de les desfilades es dinamitzar el comerç i apropar als ciutadans la moda que poden comprar als establiments del seu barri.

En total aquest any s’han previst 10 passarel·les a diferents punts de la ciutat. Les previsions són de 1.500 a 2.000 espectadors per desfilada, encara que a La Rambla és molt probable que es superin les expectatives. En tots els casos, les passarel·les es faran al carrer i són gratuïtes.

Les passarel·les "BCN Moda al Carrer" han quedat incorporades a la plataforma "BCN Fashion Place" impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per tal de convertir la ciutat en referent internacional de moda emergent, independent i consagrada.

Calendari passarel·les primavera/estiu

21 d’abril: Moda al carrer a La Rambla
Inauguració oficial de BCN Moda al Carrer.
Passarel·la a la Rambla de Canaletes.

9 de maig: Moda al carrer al Cor d’Horta
Passarel·la al carrer Dante amb carrer Lletres

16 de maig: Moda al carrer a Sants
Passarel·la a la Plaça de Sants

23 maig: Moda al carrer a l’Eix de Sant Andreu
Passarel·la a la Rambla de Fabra i Puig

26 maig: Moda al carrer a Barnavasi
Passarel·la a la Plaça de la Bonanova

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X