Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L'alcalde de Barcelona acompanya a la Junta presidida per Fermín Villar en la seva darrera reunió

19 de març de 2024

La darrera reunió de la Junta Directiva presidida per Fermín Villar ha comptat amb la presència de l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. El consistori barceloní ha volgut reafirmar el seu compromís amb La Rambla amb la presència de l’alcalde, del regidor de Ciutat Vella, Albert Batlle, de la regidora de comerç, restauració i mercats, Raquel Gil, del Comissionat del Pacte per Ciutat Vella, Iván Pera i del coordinador de comerç i mercats, Francesc Povedano.

Tant l’alcalde com el regidor de Ciutat Vella han reafirmat que la reforma de La Rambla és l’obra clau per millorar Ciutat Vella i la ciutat i que es tracta d’una obra important i molt delicada. L’alcalde ha tingut un record als presidents i juntes directives que han fet d’Amics de La Rambla una associació referent a la ciutat i ha agraït a Fermín Villar i tota la seva junta la generositat, el compromís i la feina per fer millor la ciutat.

Fermín Villar i la seva Junta Directiva acabaran el seu mandat (un cop esgotats els dos mandats de quatre anys que marquen els estatuts d’Amics de La Rambla) el pròxim 4 d’abril quan, l’Assemblea d’Amics de La Rambla escollirà una nova presidència i una nova junta per dirigir l’Associació.

La trobada, celebrada el 19 de març al migdia, ha tingut lloc al Philippines Club del Grup Andilana que acull moltes de les reunions de Junta de la nostra associació.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X