Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

L'Escola Massana rep el Premio Nacional d'Artesania

18 de març de 2015

El Grau d'Arts i Disseny de l'Escola Massana ha rebut el Premi Nacional d'Artesania. Concretament ha rebut el Premi Nacional en la categoria “Premio Promociona para entidades públicas 2014”.

El Grau d'Arts i Disseny de l'Escola Massana i la Universitat Autònoma de Barcelona és la primera i única carrera universitària espanyola amb l'artesania com a especialitat i de les poques a tota Europa.

En la IX edició dels Premis Nacionals d’Artesania, 4 dels 15 finalistes eren catalans i finalment 2 han estat premiats: l’Escola Massana en la categoria Promociona Entitats Públiques i l’Associació Obrador Xisqueta del Pallars, en la categoria d’Emprenedoria.

Els Premis Nacionals d’Artesania els convoca el Ministeri d’Indústria, a través de la Escuela de Organización Industrial (EOI) i la càtedra Fundesarte, i la seva finalitat és donar recolzament institucional als professionals i a iniciatives empresarials del sector de l’artesania.

Igualment, els premis tenen com a objectiu impulsar el desenvolupament i la competitivitat de les pimes del sector, per incentivar la innovació, el disseny i la capacitat d’adaptació al mercat. Els guardons s’han lliurat en una cerimònia presidida pel ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, ahir dimarts 17 de març.

Des d'Amics de La Rambla volem felicitar a l'Escola Massana que, el proper dia 24, s'aproparà encara més a La Rambla amb l'acte de col·locació de la primera pedra del nou edifici de l'Escola a la Plaça de la Gardunya.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X