Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Lleuresport renova la sala de fitness del CEM Colom

7 de març de 2024

Aquest 2024, el  CEM Colom aposta por la renovació dels seus espais i per “boutiquitzar” el centre.

El CEM Colom és l'únic centre esportiu situat a La Rambla i, tenint en compte el perfil de públic que freqüenta la zona (veïnat de La Rambla, turistes, persones que estan de pas a la ciutat, treballadors d'empreses de voltant, etc), la direcció del centre aposta per la creació d'una boutique de Ioga (Ioga Indra) i la renovació de la sala de fitness.

La boutique de Ioga Indra, ubicada a la sisena planta del centre, es va inaugurar el novembre de 2023, convertint-se en l'únic estudi de Ioga en la zona i apostant per una gran varietat de disciplines de Ioga, concretament nou.

La sala de fitness va ser inaugurada el passat 4 de març, fent un gir de 180 graus i canviant completament la seva distribució, sectoritzant els usuaris i adequant-se al top cinc de tendències del sector. La sala està dividida en vuit zones d’entrenament:

1)         Zona funcional: Un espai ampli on poder treballar l'alta intensitat i el treball funcional amb maquinària en tendència i específica per a això.

2)         Zona de relaxació i/o estiraments: Un espai acollidor de gespa artificial.

3)         Zona de corrioles: Un espai amb maquinària nova per a oferir un treball de major qualitat.

4)         Zona de palanques i discos: Una zona amb maquinaria d'última tendència on poder treballar de manera segura, assemblant-se a l'entrenament amb peso lliure.

5)         Zona de *Power Lífting: Un espai amb una plataforma d'halterofília i un rack a on poder treballar la força especifica.

6)         Zona de pes lliure: Ampliació de la zona de pes lliure amb reubicació del material i renovació d'aquest, perquè els usuaris puguin entrenar de manera lliure.

7)         Zona de maquinaria de selector: canvi d'ubicació per a poder oferir un espai més ampli a on poder entrenar de manera còmoda.

8)         Zona cardiovascular: Amb maquinària d'última tecnologia connectada a internet.

Amb aquest canvi es pretén dirigir a l'usuari a la zona correcta per al seu nivell d'entrenament i també que, a través del treball individual i acompanyat pel seguiment dels tècnics i tècniques de sala de fitness, aquest usuari/a pugui avançar en el seu entrenament i canviar de zona o combinar-les sempre que la seva tècnica ho permeti.

Tot canvi ve acompanyat d'una proposta tècnica d'activitats expresses a la sala de fitness, que s'adeqüen a les tendències del sector. Com, per exemple: Cross Colom, Mobility, Strength, Core i Tabata.

A través de la incorporació d'aquestes activitats, es pretén dinamitzar la sala de fitness i fer d'aquesta un espai en el qual es pugui entrenar de manera conjunta gaudint i creant vincles i amistats .

Així mateix, l'objectiu amb el canvi estètic de la sala ha estat atreure nou públic i per aquest motiu  tots els canvis han anat enfocats a aportar calidesa, elegància i generar un ambient de confiança per als usuaris i usuàries del centre. Principalment, s'ha reforçat amb llums led, s’ha pintat el sostre negre i s’han aportat tocs de fusta en columnes i parets.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X