Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Obre a La Rambla Rocambolesc, la gelateria dels germans Roca

21 de juliol de 2016

Des de fa un parell de dies Barcelona ja pot gaudir dels gelats que els germans Roca ofereixen a Rocambolesc. La quarta geladeria dels germans Roca ocupa l'entrada a l'espai Liceu, a la cantonada de La Rambla amb el carrer Unió.

El projecte Rocambolesc va néixer de la voluntat de Jordi Roca de recuperar el tradicional carro de postres del El Celler de Can Roca que havia desaparegut de la sala del restaurant just quan ell es va fer càrrec de la part dolça del menú. Al veure el nou carro pels petits fours que havia dissenyat Andreu Carulla, els germans Roca van imaginar que resultaria divertit recórrer els carrers de Girona oferint aquests dolços de forma ambulant. La idea era estimulant, però es van trobar amb les limitacions de la normativa municipal, de forma que van optar per aparcar el carro en un local cèntric de la ciutat: així va néixer Rocambolesc.

El de La Rambla és el quart Rocambolesc després dels que els germans Roca han obert a Girona, Platja d'Aro i Madrid.

Gelat de poma al forn, de xocolata amb peta zetas, de dolç de llet amb confitura de guayaba i cotó de sucre, de coco amb violeta... són molts els gustos originals que trobareu en aquesta divertida gelateria.

Al costat trobareu polos encara més originals i curiosos: “el cul de la lleona”, “el helado oscuro” amb forma de Darth Vader... i el polo de Barcelona: un dit de colom de xocolata amb oli i sal.

La botiga és una de les parts de l'Òpera Samfaina, l'Espai Gastronòmic que els germans Roca obriran al Gran Teatre del Liceu després de l'estiu... però els gelats són per l'estiu i per això han volgut que el Rocambolesc obrís les seves portes abans.

ROCAMBOLESC

La Rambla, 51 (cantonada Unió)
08002. Barcelona

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X