Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Que he de fer si vull demanar una parada de llibres o roses per Sant Jordi

5 de febrer de 2020

Sant Jordi és un dia molt especial i La Rambla és el punt de la ciutat on es viu més intensament.

Aquest any hi ha novetats pel que fa a la tramitació de les llicències  per instal·lar una parada de venda de roses o llibres:

La sol·licitud s’ha de tramitar telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca) seguint les instruccions indicades en els tràmits habilitats a aquest efecte al portal de tràmits.

1. Per a qui vulgui situar-se davant del seu local o comerç i per tots aquells que tinguin autorització dins dels espais representatius (La Rambla  i la Plaça de Catalunya són dos d’aquests espais representatius) el termini de presentació comença el 13 de febrer a les 15 h i acaba el 28 de febrer a les 15 h. Per fer aquest tràmit és imprescindible disposar de certificat digital. En el cas dels espais representatius, la  resposta no serà immediata i es rebrà el dia 3 d’abril

2. Per situar-se en els espais lliures de la ciutat, el termini de presentació serà de les 15 h del 2 de març fins a les 15 h del 2 d’abril. El tràmit es pot fer amb certificat digital, o IdCat Mòbil. També les persones físiques poden fer presencialment el tràmit a les OAC amb cita prèvia, però en aquest cas no es garanteix la ubicació en l’emplaçament sol·licitat. Les peticions fetes telemàticament rebran la resposta immediatament, en el cas de les presencials, la resposta arribarà abans del 23 d’abril.

En tots els casos: no es tramitaran sol·licituds fora del termini indicat, cal no tenir cap deute tributari local, cal ser major de 16 anys i únicament es tramitarà una sol·licitud per persona física.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X