Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Salvem el Club Capitol

13 de desembre de 2019

L’anunci de la desaparició del Club Capitol, a finals de l’actual temporada, suposa la pitjor notícia que La Rambla, la Ciutat i la seva cultura podia rebre.

A Amics de La Rambla fa anys que defensem que la cultura ha sigut, és i ha de ser encara més en el futur, l’element vertebrador de La Rambla.

La desaparició d’un dels seus teatres, d’un teatre carregat d’història i part de la vida i del bagatge sentimental de diferents generacions de barcelonins, és una notícia terrible que fa recular el somni compartit d’una Rambla millor.

Demanem a tots els grups municipals i a totes les administracions – municipal, autonòmica, estatal – que demostrin amb fets el compromís, amb La Rambla i amb la cultura, del que sempre parlen. És en les situacions límit, els moments difícils, en els que les dificultats es converteixen en oportunitats. Encara som a temps de fer alguna cosa i preservar l’activitat cultural del Club Capitol.

És per tot això, que demanem a totes les administracions, generositat, flexibilitat i imaginació per mantenir l’activitat teatral del Club Capitol a La Rambla. Barcelona, la cultura de la ciutat, i tots els barcelonins, no ens podem permetre la pèrdua que suposaria la desaparició del Club Capitol, de “Can Pistoles”, del Teatre d’en Pepe Rubianes.

És el moment d’unir-nos tots i lluitar per la ciutat, per la cultura i per La Rambla!

 Salvem, entre tots, el Club Capitol!!

 

Si ens ho permeteu, fem un BIS!

 Amics de La Rambla vol aprofitar l’altaveu que la desaparició del Club Capitol suposa, per posar el focus en els altres establiments culturals i emblemàtics del passeig que també requereixen cura per part de les administracions. La Camiseria Xancó, pocs dies abans del seu 200 aniversari, pot estar també molt a prop del seu tancament, el Teatre Principal segueix tancat, les tradicionals parades de flors estan deixades a la seva sort i edificis emblemàtics, com la Foneria de Canons, no tenen cap mena de projecte. Amb tot ells, també cal fer alguna cosa abans que hàgim de lamentar-ho.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X