Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Sóc Somriure. El Casal dels Infants no tanca per vacances

22 de juliol de 2014

El Casal dels Infants treballa, des de fa molts anys, amb els infants dels barris més desfavorits, educant-los perquè tots els nens i nenes tinguin oportunitats reals. El Casal fa costat a milers d'infants i joves, ajudant-los a l'escola, acompanyant a les seves famílies, formant en oficis els joves i procurant-los oportunitats de treball.

L'estiu és una època especialment dura per aquells que no poden tenir unes vacances com les dels altres nens i joves de la ciutat. Per a molts d'ells, l'estiu es resumeix en un excés de temps lliure, pocs recursos per poder aprofitar-lo i moltes hores per estar al carrer. Aquesta dinàmica de desmotivació els podria abocar a una situació encara més fràgil i vulnerable.

Per aquesta raó han engegat la campanya Sóc Somriure que vol aconseguir, amb la implicació de tothom, evitar aquest extrem. Amics de La Rambla vol sumar el seu petit gra de sorra donant el seu suport a aquesta campanya.

Si esteu interessats en participar, trobareu, a la part dreta de la nostra pàgina, un enllaç a la pàgina web de la campanya socsomriure (http://www.casaldelsinfants.org/index.php/cat/socsomriure) on us expliquen les diferents maneres en les que podeu participar en aquest projecte.

El Casal no tanca per vacances!
Tu pots ajudar a omplir-lo de somriures!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X