Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Suport d'Amics de La Rambla a la Guàrdia Urbana de Barcelona pels aldarulls a La Rambla

4 de setembre de 2015

Davant els greus fets d'ahir en el que un grup de manters van agredir a membres de la Guàrdia Urbana en acompliment de la seva feina, Amics de La Rambla vol manifestar tot el seu suport a la Guàrdia Urbana de Barcelona i a la feina que porten a terme per eradicar el fenomen del Top Manta. És totalment inadmissible qualsevol agressió a un agent de l'autoritat i als ciutadans de Barcelona i per aquest motiu exigim al govern municipal i a tots els grups de l'oposició el seu ple suport a la Guàrdia Urbana de Barcelona i la condemna d'aquests actes que darrerament s'estan multiplicant i agreujant.

Des d'Amics de La Rambla creiem fermament que la solució al problema del Top Manta ha d'anar més enllà de les actuacions policials, però aquestes mesures socials no han d'endarrerir l'eradicació d'una activitat il·legal i dels grups delictius que s'aprofiten de persones en risc d'exclusió per enriquir-se.

Cal que la pressió policial es mantingui i que se superi l'actual marc d'ambigüitat que ha afavorit la situació de violència que la ciutat està vivint.

La persistència de fenòmens com el Top Manta i els llauners als carrers de Barcelona perjudiquen greument el teixit social de la ciutat que, lluny d'obtenir cap benefici, únicament viu les molèsties i les incomoditats que provoca.

Per aquest motiu també volem demanar que s'eradiqui dels carrers de Barcelona tota activitat il·legal i que es busquin solucions pel col·lectiu de persones que es veuen obligats a recórrer a aquesta activitat per la seva supervivència sense perjudicar el teixit social de la ciutat i la convivència.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X