Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Tast a La Rambla rep el Premi Talent a la trajectòria en Comerç

5 de juliol de 2018

La quarta edició dels Premis Talent ha premiat al Tast a La Rambla en reconeixement a la seva trajectòria.

El Jurat dels Premis Talent va reconèixer el Tast a La Rambla “per la seva difusió de la gastronomia local a través d’una fira d’alta qualitat, gran èxit i format innovador, que permet posar en valor els noms nous i els consolidats de la cuina del país”.

El lliurament dels Premis Talent va tenir lloc el dia 5 de juliol als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau. Fermín Villar va rebre el guardó en nom d’Amics de La Rambla. En el seu discurs va agrair a Joan Oliveras Bagués, expresident d’Amics de La Rambla, i a Roser Tiana, vicepresidenta primera, l’impuls del projecte, i a Roser Torras, directora de GSR, la seva implicació en el projecte, sense la qual el Tast a La Rambla no seria possible.

El Palau Moja, The Catalan Heritage House, ha rebut també el Premi Talent en la categoria d’innovador en Turisme pel seu model innovador al voltant de la promoció del territori de Catalunya incorporant la sostenibilitat i la tecnologia.

Els Premis Talent es van crear fa quatre anys, impulsats per l’organització “Welcome Talent Society” per donar visibilitat a aquell talent que contribueix a millorar la imatge de marca de Barcelona i de Catalunya en diversos àmbits.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X