Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Un bus nàutic unirà el moll de Drassanes amb la nova bocana del port

28 de febrer de 2024

El nou bus disposarà de dues embarcacions que  tindran una capacitat per a 70 persones

Amb aquest nou servei, el Port de Barcelona dona resposta a una reivindicació històrica d’Amics de La Rambla

El Port de Barcelona ha anunciat avui el nou servei que unirà les Drassanes amb el moll de Llevant i la nova bocana del port, darrere de l’Hotel W.

El nou servei començarà a operar l’1 de juliol amb dues embarcacions zero emissions que tenen capacitat per a 70 persones. Tot i que queda tancar alguns detalls, el servei funcionarà un mínim de 12 hores al dia.

En un inici, el bus nàutic tindrà dues parades, però quan comenci el servei, les empreses adjudicatàries en podran proposar de noves. Una de les parades serà al moll de les Drassanes, d’on ara surten les Golondrinas. L’altra parada serà als antics “tinglados” del moll de Llevant.

La tarifa màxima per viatjar al bus nàutic s’ha establert en 1,9 € per trajecte. A més, s’han previst abonaments per a 10 viatges i també per a dos o 30 dies, així com descomptes per a infants i joves i per a gent gran.

Amb la posada en marxa d’aquest servei, el Port de Barcelona dona resposta a una reivindicació d’Amics de La Rambla que demanava una millor connexió de La Rambla amb les diferents parts del Port i amb la Barceloneta.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X