Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Acte de lliurament dels guardons de Ramblista d'Honor 2016

· On? Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona
· Quan? 19 d'octubre de 2016
· Organitza: Amics de la Rambla

Actes

El proper 19 d'octubre, dimecres, a les 18 h, Amics de La Rambla lliurarà els guardons de Ramblista d'Honor de l'any 2016 en un acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Amics de La Rambla atorga els guardons de Ramblista d'Honor a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona.

Aquests guardons, que Amics de La Rambla atorga des de l'any 1962, volen consolidar-se com un esdeveniment ciutadà que visualitzi La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement de la societat civil barcelonina.

Per tal de valorar la idoneïtat dels guardonats, Amics de la Rambla ha cregut necessari crear un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat. El Jurat que ha escollit els Ramblistes d'Honor aquest any està format per: Sergi Dòria, Ferran Espada, Sigfrid Gras, Núria Llorach, Xavier Marcé, Joan Oliveras, Enric Pujadas, Àlex Salmon, Enric Sierra, Roser Tiana, Esther Vera, Sergi Vicente i el president d'Amics de La Rambla, Fermín Villar.

El jurat, reunit el 20 de setembre al Philippines Club, un cop valorades totes les candidatures presentades i després de tres votacions, va decidir atorgar els guardons de Ramblista d'Honor a:

John Hoffman. Per la seva aposta per Barcelona al convertir-la en la seu del Mobile World Congress.

Francisco Ibáñez. Per que la seva creativitat i els seus entranyables personatges formen part de les lectures de generacions de barcelonins.

Fundació Tot Raval. Per la seva feina en favor del barri del Raval i el seu esforç per aconseguir la millora de la qualitat de vida dels seus veïns.

Las Golondrinas. Per la seva llarga relació amb la ciutat i amb la seva gent, relació que l'ha convertit en un dels elements tradicionals de la ciutat i en el primer contacte amb el mar per a molts barcelonins.

L'entrada és lliure però, com l'aforament és limitat, cal confirmar l'assistència al 93 317 29 40 o a info@amicsdelarambla.cat

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X