Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Amb la claretat augmenta el fred" al Teatre Romea

· On? Teatre Romea
· Quan? Del 2 al 30 de març de 2024
· Adreça: Carrer Hospital, 51
· Organitza: Teatre Romea

Teatre

Aquest mes de març, el Teatre Romea ofereix una comèdia de saló sobre Thomas Bernhard protagonitzada i dirigida per Pep Tosar. Acompanyen a Pep Tosar, Imma Colomer i Evelyn Arévalo.

És sabut que a Thomas Bernhard, gran escriptor i dramaturg austríac, melòman, ferotge denunciador de l’extrema dreta, no li agradaven els reconeixements i les seves inevitables cerimònies. Tal era el malestar que li generaven els premis que va plasmar-lo en el seu llibre pòstum Els meus premis. A partir d’aquests testimonis autobiogràfics, Pep Tosar construeix un espectacle teatral aprofitant al màxim la intensitat obsessiva, l’afartament i la sàtira característics de Bernhard.

Amb la claredat augmenta el fred –títol agafat d’un dels seus discursos d’agraïment, desconcertant i captivador a la vegada que dotat de la poètica més essencial de Thomas Bernhard- va desgranant anècdotes i paraules de cortesia que amb prou feines dissimulen el seu ànim rondinaire i mostren a través de la ironia i la comicitat les misèries.

Mapa de Localització

Carrer Hospital, 51, 08001, Barcelona (41.380533, 2.171102)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X