Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Arriba la versió teatral de La Maternitat d’Elna al Teatre Poliorama

· On? TEATRE POLIORAMA
· Quan? Del 6 al 20 de març de 2018
· Adreça: La Rambla, 115
· Telèfon: 933177599
· Organitza: Teatre Poliorama

Teatre

Els dimarts de març (6, 13 i 20) podeu gaudir, al Teatre Poliorama, de la versió teatral de La Maternitat d’Elna.

La Maternitat d’Elna parla d’uns fets històrics que tenen lloc al final de la Guerra Civil. A mida que l’exèrcit republicà es retira davant de l’última embranzida de l’exèrcit franquista, comença l’exili de centenars de milers de persones. El moment més greu es produeix el gener de 1939, quan gairebé mig milió de persones van fugir a França. És així com comença, per a molts, el drama de l’exili, inhumana tragèdia col·lectiva que s’evidencia en els camps de concentració francesos com el d’Argelers.

La Maternitat d’Elna (institució impulsada pels moviments socials suïssos que van aportar diners, menjar i equipaments) parla del que va ser capaç de fer una persona molt jove, Elisabeth Eidenbenz, per salvar les dones embarassades d’haver de patir el part en les pèssimes condiciones higièniques, alimentàries i de salut dels camps de refugiats francesos.

La Maternitat d’Elna és una producció del Poyecto Galilei i Fortià Viñas a partir de l’obra de l’Assumpta Montellà. Està dirigida per Josep Galindo i protagonitzada per Rosa Galindo.

El preu de les entrades és de 18 € i hi ha descomptes per a joves menors de 25 anys, persones majors de 65 anys i discapacitats.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X