Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Barcelona més que mai". VIII Summit de Barcelona Oberta

· On? Antiga Fàbrica Damm
· Quan? 26 d'octubre de 2023
· Dies? Dijous
· Hora? De 09:00h a 13:00h
· Adreça: Rosselló, 515
· Organitza: Barcelona Oberta

Actes

El dijous 26 d’octubre, Barcelona Oberta celebra el seu VIII Summit a l’Antiga Fàbrica Damm. Sota el lema “Barcelona més que mai” l’esdeveniment analitzarà com impacten els grans esdeveniments a la ciutat de Barcelona.

La celebració de grans esdeveniments a la capital catalana, com l’ISE, el Mobile World Congress, el Primavera Sound, així com esdeveniments de caràcter esportiu com la Copa Amèrica, la Fórmula 1 o en el seu dia les Olimpíades del 92, sense oblidar el turisme de fires, congressos i convencions, tenen un impacte transversal en la ciutat de Barcelona.

En la 8ª edició del Summit Barcelona Oberta s’analitzarà el llegat d’aquestes grans celebracions per a la ciutat en els últims 40 anys, així com els reptes clau de present i futur, amb la voluntat de realçar la seva importància cabdal en el benestar de residents i visitants, en la construcció de la imatge de Barcelona i en la millora de la competitivitat de la ciutat dins la xarxa global de ciutats turístiques.

El Summit comptarà amb la participació d’Oriol Amat, Christoph Tessmar, Alberto Guijarro, Josep Mateu, Ramon Pastor, Aurora Catà, Jaume Dulsat i Mike Blackman moderats pel periodista Enric Sierra. Està prevista també la intervenció institucional del president de Barcelona Oberta, Gabriel Jené, del director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Jordi Torrades i de la regidora de comerç, restauració i mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Raquel Gil.

 Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

 

Més Informació i inscripcions

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X