Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Cavalcada de Reis 2017

· Quan? 5 de gener de 2017
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Actes

La tradicional Cavalcada de Reis de Barcelona tindrà lloc el proper dijous 5 de gener a partir de les 18 h. La Cavalcada arribarà a Plaça Catalunya sobre les 19:10 h per Fontanella i, després de creuar-la, continuarà per Pelai.

Com tots els anys, els Reis d'Orient arriben a Barcelona acompanyats del seu tradicional seguici de criatures màgiques, carrosses sorprenents i muntanyes de caramels per a tots els qui decideixin aturar-se en algun dels punts del recorregut per veure les cares a Ses Majestats i, els més atrevits, lliurar la carta en mà a un dels 80 carters que viatgen amb els Reis.

Ses Majestats arribaran a les 16:30 h amb el pailebot Santa Eulàlia en companyia de tots els seus ajudants. Després de la tradicional cerimònia de rebuda, comença un recorregut que passarà per diversos carrers de la ciutat, a partir de les 18.00 i fins a les 21.00 hores aproximadament.

Recordeu que la celebració de la cavalcada implica importants talls de trànsit que compliquen la mobilitat. Recomanem l'us del metro (que reforçarà el servei) per desplaçar-se per la ciutat.

No us la perdeu!

CAVALCADA DE REIS DE BARCELONA

Dijous, 5 de gener de 2017 de 18 a 21 h

RECORREGUT:

Av. Marquès de l'Argentera
Pla de Palau
Pg. Isabel II
Via Laietana
Plaça Urquinaona
Fontanella
Plaça Catalunya
Pelai
Plaça Universitat
Ronda Sant Antoni
Sepúlveda
Av. Paral·lel
Plaça Espanya
Av. Reina Maria Cristina

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X