Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Cavalcada de Reis 2020

· Quan? 5 de gener de 2020
· Dies? Diumenge
· Hora? De 18:00h a 20:30h
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Nadal

A les 16.00 hores del 5 de gener, Ses Majestats els Reis arribaran al port de Barcelona a bord del pailebot Santa Eulàlia. En aquest espai es farà la cerimònia de rebuda als Reis i se’ls lliurarà la clau de la ciutat per tal que Ses Majestats puguin entrar la nit màgica del 5 de gener a totes les llars de Barcelona per deixar els regals.

Després de travessar la Mediterrània des de les terres llunyanes d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar i la seva comitiva de criatures fantàstiques arribaran al Moll de la Fusta, on els rebrà l’alcaldessa i els lliurarà les claus de la ciutat. Tot seguit començarà la cavalcada pels principals carrers de Barcelona fins a arribar a la Font Màgica pels volts de les nou del vespre.

Enguany els acompanya una comitiva de personatges ben curiosos, com ara la inventora de joguines, l’embolicador de regals o la replantadora d’arbres. A més, naturalment, dels patges reials que recolliran les últimes cartes amb desitjos, la carrossa del carbó, les xumeteres i els xumeters, les caramel·leres i els caramel·lers... I molts estrenen vestits nous que brillaran com el sol!

Tota la poesia de Nadal concentrada en un dels grans espectacles de carrer de Barcelona. Un esclat de creativitat, llum i color!

Està previst que la cavalcada passi al voltant de les 19:20 per Plaça Catalunya, per aquest motiu quedarà tallat el trànsit a La Rambla tant de pujada com de baixada.

 Horaris aproximats de pas

 18.00 h Circumval·lació

 18.20 h Plaça d’Antonio López

 18.40 h Plaça d’Antoni Maura

 19.10 h Plaça d’Urquinaona

 19.20 h Plaça Catalunya – Fontanella

 19.40 h Plaça Universitat / Ronda de Sant Antoni

 20.05 h Sepúlveda / Urgell

 20.50 h Plaça Espanya / Av. Maria Cristina

 21.10 h Av. Maria Cristina / Av. De Rius i Taulet

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X