Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Circ Històric Raluy

· On? Circ Històric Raluy
· Quan? De l'1 de desembre de 2023 a l'11 de febrer de 2024
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: Moll de la Fusta
· Organitza: Circ Històric Raluy

Espectacles

Fins l’11 de febrer el Circ Històric Raluy estarà al Port Vell de Barcelona amb el seu darrer espectacle “Kirko”.

Nascut al 1987, el Circ Raluy recull l’experiència de la família Raluy que, des del 1911 havia tingut el circ com a modus de vida i passió. Des del seu naixement, el circ ha mantingut l’essència de l’espectacle circense, convertint-se en un referent per a moltes generacions d’espectadors de barcelonines i barcelonins.

Kirko, el nou espectacle del Circ Raluy

Quina és la veritable origen del circ? Perquè les persones desafien les lleis de la física i empenyen els seus cossos i els seus sentits fins al límit? L’ésser humà ha sempre tingut la necessitat de posar a prova les seves capacitats . FORÇA, HABILITAT i CREATIVITAT.

A KIRKO Rosa Raluy converteix aquestes característiques humanes en personatges de carn i ossos què acompanyen l’espectador a través del seu espectacle apassionant. Acrobàcies, malabarismes, equilibrisme i proeses aèries…

Cada número i cada actuació és un exercici d’equilibri interior i exhibicionisme, un camí cap a la comprensió de les més antigues de les arts escèniques!

El nostre “Mestre de Cerimònia” Aleix Gómez acompanyat per la simpatia del seu partner Lola us acompanyaran a través d’un viatge emocional amb moments espectaculars com les increïbles acrobàcies de la Troupe d’Ucraïna “Bar Bara” i els Jocs Icaris de les Germanes Raluy, i altres més íntims i emotius com l’entranyable actuació creativa de Rosa Raluy.

La diversió està garantida de la mà de Davis Vassallo, uns dels millors clowns internacionals.

KIRKO és un espectacle familiar, capaç d’entretenir, emocionar i sorprendre…

Mapa de Localització

Moll de la Fusta, Barcelona (41.379603, 2.182014)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X