Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Claret Serrahima al Cercle Artístic de Sant Lluc

· On? CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC
· Quan? 26 d'octubre de 2015
· Adreça: Palau Mercader. Mercaders, 42. 08003. Barcelona
· Organitza: Cercle Artístic de Sant Lluc

Exposicions

El dissenyador gràfic i vicepresident tercer d'Amics de La Rambla Claret Serrahima va rebre el passat divendres 23 d'octubre la Medalla d'Or del Cercle Artístic de Sant Lluc. Amb motiu d'aquesta distinció, s'ha inaugurat a la seu d'aquesta institució una mostra amb l'obra més íntima i allunyada de la feina habitual d'en Claret Serrahima.

Claret Serrahima és el responsable de les identitats culturals i corporatives d'institucions i empreses públiques i privades, entre las quals l’Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, el restaurant El Bulli, Futbol Club Barcelona, Partit dels Socialistes de Catalunya, Palau de la Música Catalana, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Politècnica de Catalunya, Institut Ramon Llull, Arts Santa Mònica i Catalunya Caixa.

La seva obra ha estat distingida  en diverses ocasions, entre les quals el Premi Nacional de Cultura 2010, el Grand Laus de Disseny 2013 i el Premi Laus d’Honor 2014 en reconeixement a la trajectòria professional.La seva obra ha estat exposada i publicada en diversos països d’arreu del món. El Museu d’Art Modern de Ceret i l’Arts Santa Mònica de Barcelona han dedicat recentment una exposició a la seva trajectòria.

Però res d'això és el que podreu veure en la mostra del Cercle Artístic de Sant Lluc. En l'exposició podreu gaudir de les seves llibretes de viatge on, dibuixos, esbossos i escrits ens descobreixen un Claret Serrahima diferent. També hi ha lloc pel projecte d'un cartell de La Mercè que finalment no va ser, i pel cartell que finalment va lluir als nostres carrers... una mostra de com evoluciona un procés creatiu.

L'exposició es pot visitar gratuïtament de dimarts a dissabte de 17 a 20 h fins el dissabte 14 de novembre.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X