Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Conferència "Victoria de los Ángeles, la puresa del cant"

· On? Palau Güell
· Quan? 18 de gener de 2024
· Dies? Dijous
· Hora? De 18:30h a 20:00h
· Adreça: Nou de la Rambla, 3-5
· Organitza: Palau Güell

Xerrades

El pròxim dijous, 18 de gener, a les 18:30 h, el Palau Güell us convida a la conferencia «Victoria de los Ángeles, la puresa del cant», a càrrec de l'historiador i divulgador musical Pol Avinyó.

Victoria de los Ángeles ha estat una de les veus més destacades de la lírica del segle XX, i en aquesta conferència recordarem i admirarem l'excepcionalitat del seu art. Servint-nos dels enregistraments més importants de la soprano, farem un recorregut per la seva vida artística, posant en valor tant la seva carrera operística com la seva passió pel lied. Una bona oportunitat per recordar una veu i una figura que van transmetre la bellesa de l'art total.

Pol Avinyó és historiador i divulgador musical. Des de ben jove, la seva passió per l’òpera i la música clàssica l’ha portat a fer de crític musical per a grans teatres d’òpera del món, com el Covent Garden de Londres, el festival de Salzburg, l’òpera de Munich o la Scala de Milà. Col·labora en diferents mitjans publicant articles de divulgació musical i amb espais sobre òpera a diversos programes de ràdio. A nivell acadèmic, ha fet conferències a la majoria d’aules d’extensió universitària de Catalunya i imparteix cursos sobre òpera al Col·legi de Llicenciats en Filosofia i Lletres, a l’Ateneu Barcelonès i a les universitats IQS, IESE i ESADE. Des de l’abril de 2015, treballa al Gran Teatre del Liceu.

Activitat gratuïta. Per motius d'aforament, cal reservar prèviament a l'adreça palauguell@diba.cat o al telèfon 934 725 775

L'accés al Palau Güell començarà a les 18.15 h

 

Mapa de Localització

Nou de la Rambla, 3-5, 08001, Barrcelona (41.379106, 2.174343)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X