Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

"Crepuscle i memòria". Oriol Treserra a la Sala Parés

· On? Sala Parés
· Quan? De l'11 de maig a l'1 de juliol de 2023
· Dies? Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte
· Adreça: Petritxol, 5
· Organitza: Sala Parés

Exposicions

A la Sala Parés podeu veure, fins el dia 1 de juliol, la mostra “Crepuscle i memòria” amb obres de Oriol Treserra.

Les obres de Treserra són un testimoni vibrant de la seva habilitat per capturar la bellesa i la complexitat de la vida. Amb una profunda exploració del clarobscur, l'artista crea una simbiosi entre la llum i la foscor, revelant una mestria que evoca els grans mestres de la pintura. En aquesta exposició, Treserra ens transporta a un món on les flors prenen protagonisme, recordant-nos la seva capacitat d'expressar la bellesa i la vitalitat enmig d'un temps pertorbat. El seu ús magistral del color i les veladures ens submergeixen en una dimensió pictòrica que ens fascina i ens commou.

Amb el seu traç distintiu i el seu domini tècnic, l'artista ens convida a explorar els detalls minuciosos de les seves creacions, revelant la seva intenció expressiva i la seva profunda connexió amb el seu ofici. El seu estil elegant i els seus gestos transmeten emocions subtils i enriqueixen cada obra amb un esperit únic.

Crepuscle i Memòria és una oportunitat única per apreciar el talent d'un artista consagrat. La seva obra captiva l'espectador i el transporta a un món on la llum i la foscor es converteixen en un diàleg vibrant. La Sala Parés ens obre les portes per a aquesta nova experiència artística, que reflecteix la força de la memòria i l'essència de l'ésser humà.

Les exposicions de la Sala Parés es poden visitar de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.

Mapa de Localització

Petritxol, 5, 08002, Barcelona (41.38265, 2.172944)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X