Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Cursos gratuïts Obert al Futur

· On? Convent de Sant Agustí
· Quan? Del 21 de març al 4 d'abril de 2018
· Adreça: Pl. Pons i Clerch, 2
· Telèfon: 932917777
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Cursos

El Districte de Ciutat Vella i Barcelona Activa inicien la 6a edició del programa de formació per al comerç i serveis de proximitat Obert al Futur, amb càpsules formatives completament gratuïtes, de 3 hores de durada, adaptades als horaris comercials.

En aquests cursets trobareu les tendències més actuals en estratègia empresarial, innovació, eines de màrqueting digital ... i a les tècniques més adients per aconseguir la fidelització dels vostres clients.

Aquestes són les formacions que es portaran a terme a Ciutat Vella Ciutat Vella:

El futur del teu comerç depèn de tu! Eines de coaching per potenciar el teu comerç
Dimecres 21 de març de 14:00 a 17:00 hores.
Lloc: Convent de Sant Agustí. Pl. Pons i Clerch, 2, cantonada Comerç. 08003 Barcelona

Aprendràs a gestionar el negoci amb visió de futur amb eines de gestió interna per focalitzar el comerç en allò que aporta valor a l’empresa. Estratègies per ajudar a transformar el comerç d’avui en una empresa de futur, Think Big.

Dona a conèixer el teu negoci a través d'internet
Dilluns 9 d’abril de 14:00 a 17:00 hores.
Lloc: Convent de Sant Agustí. Pl. Pons i Clerch, 2, cantonada Comerç. 08003 Barcelona

Coneixeràs els passos bàsics per a elaborar un Pla de màrqueting digital 2.0, identificant l’estratègia més adequada segons el comerç i definint la tipologia d’accions necessàries per garantir l’assoliment d’objectius. A més de conèixer cadascuna de les eines, recursos i plataformes digitals existents: definició, ús, avantatges, desavantatges i exemples pràctics.

A banda, els comerços que participin com a mínim en 3 càpsules formatives diferents, podran gaudir d’un màxim de 4 hores d’assessorament individualitzat realitzat per una persona experta en la matèria.

Aquest programa és una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i el teixit associatiu de la ciutat.

En cas d’estar interessats, us podeu inscriure a les sessions que més us interessin a barcelona.cat/obertalfutur o trucant al 93 291 77 77.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X