Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Cursos gratuïts Obert al Futur

· On? Convent de Sant Agustí
· Quan? Del 21 de març al 4 d'abril de 2018
· Adreça: Pl. Pons i Clerch, 2
· Telèfon: 932917777
· Organitza: Ajuntament de Barcelona

Cursos

El Districte de Ciutat Vella i Barcelona Activa inicien la 6a edició del programa de formació per al comerç i serveis de proximitat Obert al Futur, amb càpsules formatives completament gratuïtes, de 3 hores de durada, adaptades als horaris comercials.

En aquests cursets trobareu les tendències més actuals en estratègia empresarial, innovació, eines de màrqueting digital ... i a les tècniques més adients per aconseguir la fidelització dels vostres clients.

Aquestes són les formacions que es portaran a terme a Ciutat Vella Ciutat Vella:

El futur del teu comerç depèn de tu! Eines de coaching per potenciar el teu comerç
Dimecres 21 de març de 14:00 a 17:00 hores.
Lloc: Convent de Sant Agustí. Pl. Pons i Clerch, 2, cantonada Comerç. 08003 Barcelona

Aprendràs a gestionar el negoci amb visió de futur amb eines de gestió interna per focalitzar el comerç en allò que aporta valor a l’empresa. Estratègies per ajudar a transformar el comerç d’avui en una empresa de futur, Think Big.

Dona a conèixer el teu negoci a través d'internet
Dilluns 9 d’abril de 14:00 a 17:00 hores.
Lloc: Convent de Sant Agustí. Pl. Pons i Clerch, 2, cantonada Comerç. 08003 Barcelona

Coneixeràs els passos bàsics per a elaborar un Pla de màrqueting digital 2.0, identificant l’estratègia més adequada segons el comerç i definint la tipologia d’accions necessàries per garantir l’assoliment d’objectius. A més de conèixer cadascuna de les eines, recursos i plataformes digitals existents: definició, ús, avantatges, desavantatges i exemples pràctics.

A banda, els comerços que participin com a mínim en 3 càpsules formatives diferents, podran gaudir d’un màxim de 4 hores d’assessorament individualitzat realitzat per una persona experta en la matèria.

Aquest programa és una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i el teixit associatiu de la ciutat.

En cas d’estar interessats, us podeu inscriure a les sessions que més us interessin a barcelona.cat/obertalfutur o trucant al 93 291 77 77.

Més Informació

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X