Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Drap Art 2023: Ramona Seyfarth

· On? Quiosc de flors a La Rambla
· Quan? Del 29 de setembre al 29 d'octubre de 2023
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla 106
· Organitza: Drap Art 2023

Exposicions

Podeu veure una exposició de l’obra de l’artista alemanya Ramona Seyfarth. Es tracta del projecte Arbre de la vida, una instal·lació artística en un dels quioscos de flors en desús de La Rambla, que sembla una catifa efímera amb dibuixos florals, creada a partir de trossets de paper reciclat. 

La inauguració de l’exposició es va dur a terme el passat 16 de setembre acompanyada d’un petit acte de presentació, on es va comptar amb la presència de l’artista i de les Catifaires del Raval, que van dur a terme una xerrada sobre el valor cultural d’aquest objecte, la catifa, les tradicions i les possibilitats creatives. L’obra es podrà gaudir fins al 16 d’octubre.

Aquest projecte és una acció prèvia del Drap-Art’23, el Festival Internacional d’Art Sostenible de Catalunya, en què l’artista posa en valor la sostenibilitat, el món de la planta i la flor.

Drap-Art és una associació d’artistes, gestors culturals i persones creatives de diverses disciplines que tenen l’objectiu de fer visibles, a través de l’art, els desastres ecològics ocasionats per la nostra societat de consum actual i de proposar estils de vida alternatius, més sostenibles. La seva filosofia promou l’art com a eina d’experimentació i transformació, amb el lema de què res desapareix, tot es transforma.

Mapa de Localització

La Rambla 106, 08002, bar (40.463667, -3.74922)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X