Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Curiós Incident del Gos a Mitjanit al Teatre Poliorama

· On? Teatre Poliorama
· Quan? 26 d'octubre de 2016
· Adreça: La Rambla, 115
· Telèfon: 933177599
· Organitza: Teatre Poliorama

Teatre

Després de convertir-se en un dels espectacles teatrals de la temporada passada (va guanyar 3 Premis Butaca 2015, 4 Premis de la Crítica – inclòs el de millor espectacle- i el Premi Ciutat de Barcelona de Teatre per l'actor Pol López), ara tenim l'oportunitat de gaudir de “El curiós incident del gos a mitjanit al Teatre Poliorama.

Christopher Boone, un jove amb síndrome d’Asperger, descobreix una mitjanit el cadàver de Wellington, el gos de la seva veïna. Malgrat que el seu pare li demana que no s’hi obsessioni, en Christopher decideix investigar qui és l’assassí. El viatge que emprendrà per descobrir què va passar la mitjanit de l’assassinat li revelarà molts misteris de la seva vida, i també el farà redescobrir el seu món interior.

“El curiós incident del gos a mitjanit” és l’adaptació teatral de Simon Stephens de la popular novel·la homònima del britànic Mark Haddon.

Aquesta producció del Teatre Lliure, dirigida per Julio Manrique, és una d'aquelles obres que hi ha que veure. En les seves temporades al Lliure va esgotar totes les entrades i la versió original programada al West-End de Londres ha guanyat 5 premis Tony i és considerada l'obra de text més exitosa dels darrers anys a la capital anglesa.

A banda de la brillant direcció de Julio Manrique, en aquesta producció del Teatre Lliure destaca l'actuació de Pol López en el paper de Christopher. Al seu costat, un repartiment de luxe (Mireia Aixalà, Ivan Benet, Carme Fortuny, Cristina Genebat, Gemma Brió, Norbert Martínez i Jordi Collet).

L'espectacle té una durada de dues hores i vint-i-cinc miuts (amb una pausa de 15 minuts) i és un espectacle en català.

El preu de les entrades va dels 10 als 30 €.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X