Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Museu Eròtic de Barcelona presenta el Kamasutra Català

· On? Museu Eròtic de Barcelona
· Quan? 12 de febrer de 2024
· Dies? Dilluns
· Hora? De 18:30h a 20:00h
· Adreça: La Rambla, 96 bis
· Organitza: Museu Eròtic de Barcelona

Presentació de llibres

“L’Speculum al foder” (“Manual per copular”) és el títol del conegut com a “Kamasutra català”, obra anònima escrita al segle XIV (o XV) al més pur estil dels manuals d’amatòria orientals. En paraules del Doctor en arqueologia, professor d’història i orientalista Víctor Lluís Pérez Garcia, “és el tractat occidental d’erotologia o ars amatòria més antic i l’únic conegut de l’edat mitjana, que fou escrit en llengua vernacla (en català) i que tracta de tots els aspectes del sexe d’una manera pràctica”.

Només dos manuscrits de “l’Speculum al foder” han sobreviscut, ambdós conservats a la Biblioteca Nacional de Madrid. A mig camí entre la prosa científica i la literatura eròtica és una obra única en tota la producció europea medieval.

Edicions Excalibur) presenta el pròxim dilluns 12 de febrer a les 18:30 h, “El Kamasutra català i altres manuals de sexe medievals”. La presentació anirà de la mà de l’autor Víctor Pérez.

El preu és de 10 € i inclou una copa de cava, l’entrada al Museu i la presentació del llibre.

Places limitades. Es recomana arribar 30 minuts abans per aprofitar la visita del Museu i obtenir la plaça per la presentació.

Mapa de Localització

La Rambla, 96 bis, 08002, Barcelona (41.382224, 2.172714)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X