Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Museu Eròtic inaugura una exposició per normalitzar la imatge de la vulva

· On? Museu Eròtic de Barcelona
· Quan? Del 24 de gener al 30 de juny de 2024
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres, Dissabte, Diumenge
· Adreça: La Rambla, 96 bis
· Organitza: Museu Eròtic de Barcelona

Exposicions

El Museu Eròtic de Barcelona acull la segona edició de “La exposición más coñazo del mundo” , en la qual diferents artistes interpreten la vulva amb el necessari objectiu que la visió d'una vagina no incomodi ni escandalitzi ningú.

La idea de l'exposició neix de la necessitat de normalitzar la imatge de la vulva cap a la pròpia dona.

Es tracta d’una exposició lliure i multidisciplinària, que consisteix en 40 obres de fotografia, pintura i disseny gràfic, realitzades per 20 artistes. S'hi interpreta una vulva, ja sigui de manera realista o abstracta, amb l'objectiu de normalitzar la imatge de la vagina..

La iniciativa la va iniciar una trucada de Gabarra a les seves xarxes socials. A partir d'aquí, es van unir al projecte – realitzant diferents obres – artistes com Alfredo Martín, amb una obra que, per ser tan explícita, no trobava on exposar-la, però que per a ell significa un paisatge per explorar; Eric Bic, que mai havia entès per què no es poden ensenyar vulves i no volia exposar les seves obres fins ara; l'artista kaotichic (Lorena Navarro), l'obra del qual és un retrat del plaer. Aquesta artista reclama el plaer com una cosa revolucionària, una cosa que se li ha vist arrabassada a moltes dones durant la història i que "ara, amb veu vibrant, reclamem per a totes les nostres germanes", afirma kaotichic.

 La il·lustradora Oliva Caballero va decidir participar en l'exposició ja que "em va semblar una oportunitat magnífica per a normalitzar, mitjançant l'art, una cosa que hauria de resultar-nos tan natural com veure la representació d'un ull o una mà". Per la seva banda, l'artista plàstica especialitzada en fotografia i pintura, Noemí Montero, està representada amb dues pintures surrealistes sobre llenç en blanc i negre. Una altra artista que hi participa és La Femme A, una dona que amaga la seva cara, però ensenya el seu costat més eròtic i sensual, després d'haver-se reinventat trencant amb totes les regles;

En definitiva, es tracta de 20 artistes que volen donar veu a projectes censurats i històries increïbles on el públic es pot arribar a sentir molt identificat.

L’exposició està organitzada per Gleeden, la plataforma de trobades no monògams pensada per i per a les dones, i creada per l'espai d'educació sexual "Les Regles del Sexe", de la sexòloga Mariona Gabarra.

El proper 23 de gener, dimarts, a les 19h00, al Museu Eròtic de Barcelona (La Rambla, 96 Bis, Barcelona) tindrà lloc la inauguració de l’exposició.

En la inauguració participaran la sexòloga Mariona Gabarra, que conscienciarà sobre la importància de normalitzar la representació de la vulva i explicarà la seua evolució al llarg de la història; la directora del Museu Eròtic, Sarah Rippert; i la responsable de comunicació de Gleeden, Silvia Rúbies, que explicaran els objectius de l'exposició. A continuació de la inauguració, se servirà un aperitiu.

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Mapa de Localització

La Rambla, 96 bis, 08002, Barcelona (41.382224, 2.172714)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X