Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Eleccions Cambra. Trobada amb Enric Crous. Atenció: Nova data!

· On? Cafè de l'Òpera
· Quan? 12 de març de 2019
· Dies? Dimarts
· Hora? De 09:30h a 11:00h
· Adreça: La Rambla, 74
· Organitza: Amics de La Rambla

Xerrades

Per motius d'agenda ens hem vist obligats a ajornar la trobada amb Enric Crous prevista pel dia 20 de febrer. Ara us proposem una nova data.

El pròxim 12 de març, dimarts, a les 9:30 h esteu tots convidats a un esmorzar – trobada amb el candidat a la presidència de la Cambra de Barcelona Enric Crous. La trobada tindrà lloc al Cafè de l’Òpera. 

Enric Crous ha treballat sempre en el món de l’empresa. Primer en el sector metal·lúrgic i després a Mercabarna o Fira de Barcelona. Sobretot és conegut per la seva feina al capdavant d’empreses com Damm o Cacaolat. Va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi l’any 2014.

L’Enric Crous va ser vicepresident quart d’Amics de La Rambla entre 2012 i 2016, és soci de la nostra entitat i membre del Consell Assessor de La Rambla.

El seu projecte per la Cambra de Barcelona és “una Cambra oberta, integradora, innovadora i transformadora. Amb una nova governança que sumi transversalitat, experiència i renovació i que garanteixi una representació justa de pimes, territori, dones, homes i joves”.

Aquest esmorzar-trobada amb Enric Crous inaugura un cicle amb els diferents candidats a la presidència de la Cambra de Barcelona.

Els socis d’Amics de La Rambla interessats a assistir, heu de confirmar amb un mail a info@amicsdelarambla.cat o al telèfon 933172940.

Mapa de Localització

La Rambla, 74, 08002, Barcelona (41.380966, 2.173856)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X