Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Gastronomika Live

· Quan? Del 5 al 31 de maig de 2020
· Dies? Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous, Divendres
· Organitza: Grup Gsr

Activitat Online

El grup gsr, amb el que organitzem el Tast a La Rambla, és també el responsable del San Sebastian Gastronomika.

Ara, i en el marc de l'actual crisis generada pel Cóvid-19, i com a avançament al festival que tindrà lloc a l'octubre, organitza una gran trobada digital per a professionals de la gastronomia que reunirà, a partir del 4 de maig, a més de 50 cuiners i professionals de la restauració de tot el mon.

Tallers, debats, xerrades i entrevistes sobre creativitat, tècniques, Claus de futur, economia d'empresa, nous models de negoci o sociologia aplicada a la gastronomia a càrrec de les figures més rellevants en cada matèria, tant nacionals com internacionals.

Totes les activitats són gratuïtes i per apuntar-se hi ha que accedir a la web del congrés San Sebastian Gastronomika i omplir el qüestionari d'accés.

En els tallers participaran més de 50 grans cuiners, entre ells Mauro Colagreco, Dan Barber, Ferran Adrià, Alex Atala, José Andrés, Andoni Luis Aduriz, Carlo Cracco, Ángel León, Carme Ruscalleda, Pitu Roca, Quique Dacosta, Jesús Sánchez, Eneko Atxa, Mateu Casañas, Oriol Castro, Eduard Xatruch, Albert Adrià, David de Jorge, Álvaro Garrido, Óscar García, Najat Kaanache o Ricard Camarena.


Aquí teniu part de la seva programació, però us recomanem que accediu a la seva web ja que l'actualitzaran constantment amb noves aportacions.

Martes 5 de mayo


10:30
Ángel León
(Restaurante Aponiente, España)
‘La despensa marina más allá de los pescados. Cocina de mar sin usar pescado'

17:00
Ferran Adrià
'Cómo afrontar una nueva revolución'

Miércoles 6 de mayo


10:30
Eneko Atxa
(Restaurante Azurmendi, España)
‘Sencillez y poética visual en la cocina'

19:00
Alex Atala
(Restaurante D.O.M, Brasil)
‘Enseñanzas del Amazonas. Despensa y cocina'

Jueves 7 de mayo


10:30
Pitu Roca
(Restaurante El Celler de Can Roca, España)
‘Cómo facilitar la integración de un sumiller en el equipo de un res-taurante'

17:00
Oriol Castro, Eduard Xatruch y Mateu Casañas
(Restaurante Disfrutar, Barcelona)
'Las técnicas más relevantes creadas por Disfrutar'

Viernes 8 de mayo


10:30
Najat Kanaache
(Restaurante Nuur, Marruecos)
‘Influencias europeas en la cocina marroquí y viceversa'

17:00
Quique Dacosta
(Restaurante Quique Dacosta, España)
'Reinventar los negocios tras la Covid-19'

Més informació i inscripcions:

Grup gsr

Tuset, 27, 7é 1a
08006 Barcelona
Tel. 932412755Visitar website

Grup gsr

Categoria:
Empreses

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X